Miljøvenlig emballage - EARTH DAY

22. april er det igen international Earth Day

Den 22. april 2018 er det endnu engang Earth Day. Den internationale mærkedag opstod i USA i 1970 med det formål at sætte fokus på miljøet og dets beskyttelse. Siden da er udbredelsen af Earth Day blevet et globalt fænomen, hvor talrige begivenheder verden over er med til at markere dagen og fastholde opmærksomheden på miljøet.
I år er der særligt fokus på plastikforurening, men også ønsket om grønnere skoler og genopbygning af skove er blandt tidens temaer. Miljøbeskyttelse er også et vigtigt emne hos Rajapack, og gennem både vores interne og eksterne miljøpolitik tager vi vores del af ansvaret og gør det let for vores kunder at tilvælge bæredygtige løsninger inden for emballage.

At tage hånd om miljøet ligger i vores natur

Hos Rajapack ønsker vi at bidrage til at bevare naturressourcer, beskytte miljøet og fremme bæredygtig udvikling. Derfor tilbyder vi en række produkter, som er skabt af delvist genanvendelige materialer, er biologisk nedbrydelige og som selvfølgelig bærer miljøcertificering. Vi har sågar udviklet vores eget miljømærke, så du let kan finde og altid har muligheden for at vælge et miljøvenligt alternativ. På vores side om miljømærkning kan du læse mere om de forskellige mærkningsordninger, som Rajapacks produkter bærer.

Med emballage fra Rajapack beskytter du dine varer og miljøet

Som specialister i indpakning er vores største opgave, at tilbyde produkter der beskytter virksomheders varer på bedste vis. Samtidig lægger vi stor vægt på at give vores kunder muligheden for at tilvælge miljøvenlige løsninger af samme høje kvalitet som vores øvrige sortiment. Derfor har Rajapack et bredt produktudvalg til virksomheder, der ønsker at styrke og fremhæve en grøn og miljøbevidst profil – Hvad enten det drejer sig om papkasser, kuverter, pakkefyld til forsendelse, gaveindpakning eller noget helt femte.

Få det fulde overblik over vores sortiment af miljøvenlig emballage her.

Vidste du at…

  • Europa er førende inden for genanvendelse af papir og pap
  • I Europa bliver 72% af alt papir og pap genbrugt
  • Pap kan genanvendes op til 10 gange
  • 54% af pap som anvendes i industri kommer fra genbrugsmaterialer
  • 30% stigning i plantede træer siden 1950

Kilde: ERPC, CEPI, Paperonline

Kategorier: Produkter

Forlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indtast en kommentar

Udfyld dette felt