Et professionelt mærke til hele din virksomhed!

Som det skarpe øje sikkert har bemærket, så hedder vi nu RAJA og ikke længere Rajapack.

RAJA navnet tager os helt tilbage til da virksomheden blev etableret i 1954, da Rachel Marcovici og Janine Rocher lagde grundstenene til vores, nu internationale koncern, vi idag kender som RAJA Group. Navnet RAJA er således en kombination af de første 2 initialer i grundlæggernes fornavne. Det er ligeledes med dette i mente, at vi nu er gået tilbage til grundstenene og har valgt at strømligne navnene på alle virksomheder i koncernen over hele Europa – i alle 18 lande hedder vi nu RAJA, som en stor familie.

Hos RAJA har vi altid lagt stor vægt på produktkvalitet og en fremragende service – netop derfor gav navne skiftet os en oplagt mulighed for, at give det nye katalog temaet “RAJA, et professionelt mærke til hele din virksomhed!”. Det er gennem disse kerneværdier, at vi har opbygget tilliden til vores kunder og i fremtiden vil du fortsat kunne stole på, at du som kunde altid vil blive sat i centrum.

Vores nye katalog er netop udkommet og fås både i en digital og fysisk version.

Bestil dit GRATIS eksemplar her og gå på opdagelse i blandt vores 7000 produkter.

 

Skulle du sidde med spørgsmål eller andet sidder vores emballagespecialister klar til at hjælpe – de kan blandt andet træffes på hjemmesiden via vores chat eller du kan skrive og ringe til dem på tlf. 44 58 77 00, mail: info@rajapack.dk.

På gensyn!

 

Kategorier: Raja Nyheder

EFTERLAD EN KOMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indtast en kommentar

Udfyld dette felt