Sammen, kan vi vælge miljørigtigt!

Så er der et nyt katalog fra RAJA på gaden. I denne udgave er fokusset rettet mod den miljøvenlige emballage. I den anledning har vi også et nyt og opdateret produktsortiment, hvor du nemt kan se, hvilke af vores produkter, der opfylder forskellige krav for miljøvenlighed. Dette har vi gjort enkelt ved hjælp af vores nye miljømærkninger, der bl.a. kan fortælle om et produkt er genanvendeligt, fremstillet af bæredygtige ressourcer eller f.eks. er biobaseret. Derudover er kataloget også fuld af officielle symboler og betegnelser, som også hjælper med at vejlede dig. Her der bl.a. tale om Svanemærket, EU-blomsten og FSC-certificering.

Hvis du øsnker at høre mere om RAJAs miljøpolitik, så kan du læse mere på vores nye miljøside.

Kvinder og miljøet

Derudover sætter vores katalog også fokus på Kampagnen For Kvinder Og Miljøet, som er startet af RAJA-Danièle Marcovici Foundation. Kampagnen går ud på, at vi har udvalgt 10 miljøvenlige produkter, der fungerer som partnerprodukter for kampagnen. Det betyder at frem til d. 28. februar 2021 doneres der automatisk 10 kr til fonden, hver gang du køber en af de 10 udvalgte produkter. De penge bliver så fordelt ud på 6 projekter. Læs mere om produkterne i kataloget eller besøg rajapack.dk/kvinder-og-miljo for at at høre om projekterne og produkterne.

Vores katalog er som altid at finde både i en digital og fysisk udgave.
Bestil dit gratis eksemplar af kataloget her og gå på opdagelse i alle vores produkter.

Sidder du med spørgsmål eller har behov for vejledning, så sidder vores emballagespecialister klar til at hjælpe. De kan både kontaktes via chatten på hjemmesiden, på tlf. 44 58 77 00 og på info@rajapack.dk.

Kategorier: Raja Nyheder

EFTERLAD EN KOMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indtast en kommentar

Udfyld dette felt