EMBALLAGE MADE IN EUROPE!

Som i sikkert ved, lancerer Rajapack to gange om året et nyt hovedkatalog, med en opdatering af alle vores produkter fra A til Z. Fra 1. marts er det nye katalog tilgængeligt, både på hjemmesiden og i ’hard copy’ – det kan bestilles her.

I denne udgave har vi lavet en STOR PRISREDUKTION på udvalgte vare, hvilke varer det drejer sig om kan du se længere nede! – udover en god prisreduktion, har vi valgt temaet Made in Europe, hvilket vi føler er et logisk valg for en virksomhed, der er aktiv i mere end 17 europæiske lande.

God fornøjelse og husk at tjek om de nye priser kan gøre en forskel for dig! 🙂

Rajapack din emballagespecialist i Europa:

Som Europas førende indenfor emballage synes vi det er essentielt, at størstedelen af vores produkter fremstilles og produceres indenfor EU og samtidig giver det os en masse fordele:

  • Vores europæiske profil giver os mulighed for at støtte den lokale beskæftigelse i alle 17 lande hvor vi er tilstede.
  • Vi kan altid garantere kvaliteten af ​​vores produkter gennem et pålideligt partnerskab med vores leverandører.
  • Vi kan tilbyde dig optimal levering, takket være vores leverandørers nærhed. Alle vores produkter er på lager og vi kan leverer indenfor 48/72 timer i hele Danmark.
  • Alle europæiske leverandører er valgt så vi kan sikre kvaliteten af vores varer gennem stærke relationer og partnerskaber. At 92,5% af alle vores produkter er produceret indenfor EU gør det ligeledes nemmere, at sikre både miljø og at den europæiske lovgivning respekteres.

… og til sidst men ikke mindst, er de korte afstande, der adskiller producenten og kunden, med til at reducere vores miljømæssige aftryk i hele Europa.

 

Et katalog fyldt med fordele:

Vores Marts katalog giver dig valget mellem 7000 unikke produkter. Udover de sædvanlige rabatter, har vi i denne omgang også sat prisen ned på nogle attraktive varer:

Vi håber priserne gør en forskel og husk at du hos Rajapack Danmark altid får:

  • Gratis levering ved køb over 1500,-
  • Hurtig levering indenfor 48/72 timer
  • …og du har nem og enkel adgang til specialemballage efter mål og/eller med tryk.

Vi glæder os til at handle med dig, og husk at du på rajapack.dk kan afgive din bestilling 24 timer i døgnet, oprette personlige indkøbslister, se tidligere ordre, chatte med emballagespecialister og meget mere. Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at kontakte vores rådgivere på telefon 44 58 77 00!

 

Kategorier: Rajapack Nyheder

Forlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indtast en kommentar

Udfyld dette felt