Dedikeret til at servicere dig og din virksomhed!

Vores nye katalog og opdaterede sortiment er ude og online!

Vi har tilføjet over 150 nyheder fordelt på bl.a. gaveemballage, poser og lagertilbehør.

Der er tilføjet miljøvenlige varianter og både vores gaveemballage og knivsortiment har fået en god opdatering.

Læs det online eller bestil det hjem.

Fra vores interaktive katalog kan du tilføje produkterne direkte til kurven og have dit opslagsværk med på farten. 👉

Gå på opdagelse blandt alle de nye produkter lige hér…

☑️ Stol trygt på RAJA Mærket

Kvaliteten af vores produkter er en af de vigtigste parametre for os som virksomhed. Vores team håndplukker omhyggeligt produkterne og er særligt opmærksomme på deres oprindelse og produktion; 86% af vores produkter er fremstillet i Europa.

I dag bærer 1200 emballageprodukter, kontorartikler, lagerudstyr og systemer mærket “RAJA”. Alle vores RAJA produkter er nu at finde i en nydesignet emballage, med flersproget information, til alle vores kunder i hele Europa.

🌎 RAJA dedikere sig til miljøet

Vi dedikere os til miljøansvar og denne opdatering er ikke en undtagelse; i denne omgang har vi blandt andet tilføjet nye miljøvenlige varianter i vores posekategorier.

Resultatet af vores miljøvenlige tilgang; gør at miljøvenlige produkter dækker 42,9% af vores samlede salg, hvor en stor del, er vores papir- og papemballage.

Vi har desuden introduceret genanvendt og genanvendeligt plast i vores plastkategorier og har yderligere planer om forbedringer senere på året.

Vi stiler aktivt mod nye forsyningskilder, for at nå vores mål på 80% salg af miljøvenlige produkter.

Tak fordi du læste med! – hvis du har brug for hjælp og rådgivning eller har spørgsmål til det nye sortiment og katalog, så sidder vores specialister klar! Kontakt os via vores hjemmeside i live chatten, eller send os en mail på info@rajapack.dk – du kan også give os et kald på 📞 44 58 77 00 – vi er til rådighed fra 8.00 – 16.30 på alle hverdage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på de sociale medier hvor vi kommer med gode råd og fif til din emballage. Via vores nyhedsbrev kan du få tilsendt nyheder og eksklusive kampagner direkte til din mailboks – tilmeld dig her!

Kategorier: Raja Nyheder

EFTERLAD EN KOMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indtast en kommentar

Udfyld dette felt