44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

RAJA står til rådighed og er klar til at hjælpe dig!

RAJA-teamet vil gerne komme med en meddelelse til dig i denne specielle periode. Vi vil gerne forsikre dig om, at hele RAJA GROUP er mobiliseret, så vi forsat kan yde den bedste service for dig og samtidig sikre vores ansattes helbred.

Beskyttelse af de ansatte

For at beskytte medarbejderne har vi indført forholdsregler, der er med til at reducere den fysiske kontakt. RAJA-teamet står dog stadig til rådighed ved telefon, mail og chat for at kunne besvare alle spørgsmål, henvendelser om tilbud og ordrebehandling.
Selvfølgelig er der også taget hånd om medarbejderne på vores lager, så de er beskyttet, når de pakker og udsender din bestilling.

Tilgængelighed af produkter

Der er konstant kontakt med leverandører, så vi fortsat kan sikre leverancer af de produkter, du står og mangler. Der er derfor fortsat varer på lager og vores lager er sikret, hvis der skulle opstå pauser i leverancerne af vores produkter.

Fortsatte leverancer

Vi gør også vores yderste for at fortsætte med at levere til dig under de bedst mulige betingelser i overensstemmelse med de opsatte vejledninger fra myndighederne.

Kundeservice

Vores emballagespecialister er som altid til rådighed på e-mail, chat eller telefonisk på 44 58 77 00.
Du kan også stadig se vores produktudvalg her på hjemmesiden.

Alle medarbejdere i RAJA-teamet står sammen om at fortsat yde dig en god service og komme igennem denne uforudsete situation.

Tak for din tillid og loyalitet.
Pas godt på dig selv og dine kære.