44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Skraldeposer og affaldssække

Kæmpe udvalg af Affaldsposer og Skraldeposer

Hos Rajapack forstår vi vigtigheden af at have den rette affaldshåndtering på arbejdspladsen. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af affaldsposer i forskellige størrelser og materialer, der passer til ethvert behov. Vores affaldsposer er ikke kun praktiske, men også økonomiske, med mulighed for mængderabat ved større indkøb.Vi har mere end 20 forskellige slags affaldsposer, så du finder med garanti den (eller de) slags skraldeposer, du skal bruge på kontoret.

Mængderabat på skraldeposer og affaldsposer

Vi tilbyder op til 20% rabat på vores affaldsposer og skraldeposer, hvilket gør dem til et ideelt valg for både kontorer, institutioner og den industrielle sektor. Vores faste lave priser sikrer, at du altid får den bedste værdi for pengene.

Tykkelse og farver - poser til alle formål

Vores affaldsposer kommer i en række forskellige farver, hvilket gør dem ideelle til affaldssortering. Fra rød til gul, blå, grå og transparent, har vi en farve, der passer til dit behov. Tykkelsen af poserne varierer også, så du kan vælge den styrke, der passer bedst til dit affald.

Den Klassiske Sorte Affaldspose fra Rajapack

Opdag "Den klassiske sorte affaldspose" fra Rajapack, en essentiel løsning til effektiv affaldshåndtering. Disse poser er designet til at imødekomme de daglige behov i både erhverv og private hjem med deres robusthed og alsidighed.

Produktspecifikationer:

  • Materiale: Fremstillet af LD-polyethylen, sikrer disse poser holdbarhed og styrke.
  • Størrelser: Tilgængelig i to forskellige størrelser:
  • SEKK3256: Måler 60 cm i bredden og 90 cm i højden, med en volumen på 70 liter og en tykkelse på 40 my. Hver rulle indeholder 25 sække, og hver pakke indeholder 300 sække.
  • SEKK5971: Måler 75 cm i bredden og 115 cm i højden, med en volumen på 125 liter og en tykkelse på 30 my. Hver rulle indeholder 10 sække, og hver pakke indeholder 200 sække.
  • Brugervenlighed: Udstyret med sidefalse for ekstra volumen og medfølgende stropper for nem lukning.
  • Prisvenlig: Disse sorte basisaffaldsposer tilbyder en økonomisk løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ideel til stort affald:

Disse affaldsposer er særligt velegnede til stort affald, takket være deres sidefalse, der giver ekstra plads. De medfølgende stropper gør det nemmere at lukke poserne, når affaldet skal smides ud.

Hurtig Levering af affaldsposer og skraldeposer

Når du handler hos Rajapack, kan du forvente hurtig levering indenfor 24/48 timer. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring valg af affaldsposer, står vores team af specialister klar til at hjælpe dig.

Miljøvenlige Valg

Vi forstår vigtigheden af miljøbevidsthed, og derfor tilbyder vi også et udvalg af miljøvenlige affaldsposer. Vores biologisk nedbrydelige og genanvendelige muligheder sikrer, at du kan tage et grønnere valg uden at gå på kompromis med kvaliteten.

9 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant