• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Plastikkrus og papbægre

(0 resultat)

Billige plastikkopper papbægre til virksomheden

Hos RAJA har vi et stort udvalg af plastikkopper og papbægre til faste lave priser. De kan fås i forskellige former og materialer, der både egner sig til hverdagen på kontoret og til særlige anledninger.

Til firmafesten: Plastikkrus med låg og sugerør

Skal din virksomhed holde en stor fest, være vært for et event eller have en stand på en messe eller konference, hvor interesserede kan komme forbi og få lidt at drikke? Så er vores plastikkrus med låg og sugerør en godt bud på nogle plastikglas, der får dine drikkevarer til at se appetitlige ud. Når du bestiller vores plastikkrus med låg og plads til sugerør, kan du få op til 10 % i mængderabat. Vores plastikkrus fås i forskellige typer og størrelser, så du kan altid finde en type, der passer til dit arrangement.

Miljøvenlige papbægre til dine kunder

>Vores papbægre er et godt og miljøvenligt alternativ til plastikkopper. De matcher ikke kun virksomhedens grønne ambitioner, men sender også et signal til dine kunder og samarbejdspartnere om, hvem I er som virksomhed. Vores papbægre fås i 4 forskellige naturfarver og størrelser – og vil du servere forskellige slags varme drikke, giver det god mening at bestille flere slags kopper på samme tid – du får nemlig op til 10 % rabat, når du bestiller mange plastikbægre ad gangen. De miljøvenlige plastikbægre er også et godt bud på to-go-kopper til caféer og kiosker.

Spørg vores specialister til råds

Er du i tvivl om, hvilke plastikglas eller papbægre du skal bestille? Eller har du spørgsmål til bestilling og levering. Så kontakt RAJAs specialister på 44 58 77 00.

COVID 19 produkter

Vores løsninger til sikker beskyttelse!

Se her