• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Husholdningsfilm og sølvpapir

(0 resultat)

Stort udvalg af køkkenfilm og alufolie

Hos RAJA kan du købe køkkenfilm og alufolie, der beskytter dine madvarer mod temperaturudsving og holder dem friske i længere tid. Vores udvalg af husholdningsfilm og sølvpapir er henvendt til alt fra professionelle køkkener til daginstitutioner og kontorer, hvor der spises medbragte madpakker og serveres snacks i løbet af dagen.

Når du bestiller hos RAJA følger der altid en dispenser til husholdningsfilm eller sølvpapir.

Køkkenfilm til restauranter, caféer og kantiner

Uanset om du driver en kantine, en café, en restaurant eller står for at forsyne kontoret med diverse køkkenartikler, så kan du købe køkkenfilm og sølvpapir hos os. Vi har faste lave priser og sælger kun produkter, som vi selv ville bruge i køkkenet derhjemme.

Gratis dispenser til husholdningsfilm og sølvpapir

Med i din ordre får du altid en gratis dispenser til husholdningsfilm eller alufolie. Det er en enkelt måde at sikre, at du holder dit forbrug nede og ikke bruger mere sølvpapir eller køkkenfilm end nødvendigt. Samtidig hjælper dispenseren dig med at lav præcise stykker som passer til det, der skal pakkes ind.

Spørg en rådgiver

Er du i tvivl om, om du skal vælge RAJA som din leverandør af husholdningsfilm eller alufolie? Så kontakt en af vores specialister på 44 58 77 00 – sammen når I med garanti frem til en god aftale for dig.

Husk, at vi leverer din husholdningsfilm og aluminumsfolie inden for 72 timer!

COVID 19 produkter

Vores løsninger til sikker beskyttelse!

Se her