• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Engangsservice

(0 resultat)

Se det store udvalg af engangstallerkener, plastikkrus og meget mere

Skal du holde reception eller et andet stort arrangement i din virksomhed? Så kan det være praktisk med engangsservice – og det kan du købe billigt hos RAJA. Vi har nemlig et stort sortiment af paptallerkener, plastikkrus og meget mere.

Husk, at når du bestiller engangsservice i plast hos os, så leverer vi inden for 72 timer!

Kan man dække et flot bord med paptallerkener?

Engangsservice er uden tvivl den lette udvej – men går det egentlig ud over borddækningen? Ikke hvis du spørger os. Hos RAJA kan du nemlig både få paptallerkener, plastikkrus og engangsbestik i hvid, transparent og i forskellige farver, så du kan vælge det, der passer bedst ind i receptionens eller festens tema.

Papkrus med låg til dine gæster

Engangsservice er ikke kun en nem løsning til festlige lejligheder. Har du mange kunder på besøg i virksomheden, så kan det også være en god ide at investere i flotte papkrus med motiver og farver, som du kan servere kaffe, te og varm kakao i – det sparer dig for opvasken og giver gæsterne et godt indtryk af virksomheden.

Du har også mulighed for at vælge låg til dine papkrus – det giver dig mulighed for at give gæsterne en to-go-kaffe med ud af døren – det er god stil!

Har du spørgsmål om engangsservice? Så er du velkommen til at kontakte os på 44 57 77 00 eller inforajapack.dk. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål om paptallerkener, engangsbestik, plastikkrus og meget mere.

COVID 19 produkter

Vores løsninger til sikker beskyttelse!

Se her