• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Levering indenfor 48/72T FRI FRAGT ved køb over 2000*
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Beskyttelsesfolie

(2 resultater)

Stort udvalg beskyttelsesfolie

Hos RAJA sælger vi beskyttelsesfolie i høj kvalitet. I vores webshop kan du vælge mellem mange forskellige størrelser og tykkelser, så du finder en rulle med præcis den type beskyttelsesfolie du har brug for til afdækning af møbler, bil, gulv eller noget helt andet.

Mængderabat på beskyttelsesfilm og -folie

Når du handler online hos RAJA, Så får du næsten altid mængderabat, hvis du køber nok. Det gælder også vores beskyttelsesfolie. Når du køber mere end 6 ruller ad gangen, så sparer du nemlig op til 15 %.

Solid folie i LD-polyethylen

Vores beskyttelsesfolie er fremstillet i holdbare materialer, så du kan være sikker på, at det yder optimal beskyttelse til de møbler, der skal dækkes til, når der skal males, flyttes eller renoveres. Folien er nemlig fremstillet i 30 mikron LD-polyethylen.

Beskyttelsesfilm til erhvervsdrivende

Langt de fleste af vores kunder, som køber beskyttelsesfilm hos os, er indkøber i en flytteforretning eller et malerfirma. De handler online hos os fordi vi har faste lave priser, hurtig leveringstid og så fordi vores beskyttelsesfolie passer godt på kundernes møbler - uanset om de skal flyttes fra en adresse til en anden, eller om der skal males i det rum, hvor de er placeret.

Altid hurtig levering

Når du bestiller beskyttelsesfilm hos os, kan du være sikker på, at vi levere inden for 72 timer! Har du spørgsmål om vores beskyttelsesfolie? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf: 44 58 77 00. Se også vores store udvalg af plastfolie og strækfilm.>

Find den rette poseMere end 1300 størrelser på lager!
Vi kunne desværre ikke finde et produkt, der matcher din forespørgsel. Venligst udfyld alle felter. De indtastede tal skal være større end 0. Venligst indtast dine mål igen.
2 resultater Nulstil
Listevisning Gitter visning
Beskyttelsesfolie til møbler på rulle
Op til -15%
6 produkter
Fra 430,00 DKK eks. moms
Støvhætter i stort format
Op til -15%
9 produkter
Fra 550,00 DKK eks. moms