• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • 4,3/5
    Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Plastikspande og plastdunke

(0 resultat)

Plastikdunke og -spande til industrielt brug

Produkter fra den kemiske industri, byggeindustrien og fødevareindustrien kræver ofte specialemballage der tætner fuldstændig. Hertil har RAJAs plastspande og -dunke et oplagt valg. De er nemlig velegnede til opbevaring af både flydende, pulverformige og granulerede produkter.

Husk, at vi leverer inden for 72 timer, når du bestiller online hos os.

Hvide plastikspande i 6 størrelser

Driver du et malerfirma eller kunne du godt bruge nogle ekstra plastikspande til opbevaring? Så er vores plastikspande med låg et godt bud. De er fremstillet i polypropylen og lukker tæt, så er du er sikker på at dit produkt bliver opbevaret sikkert - uanset om det er fast eller flydende. De hvide plastikspande er et oplagt valg til maling men er også egnet til kontakt med levnedsmidler. Derudover er de udstyret med en hvid plastikhank, som gør det let at flytte rundt på dem.

Billige malerspande med låg

Vi har faste lave priser på malerspande med låg - og bestiller du mange, kan du få dem til en ekstra god pris. Køber du mere end 100 får du nemlig op til 15 % i mængderabat. Det tilbud er der mange af vores erhvervskunder som benytter sig af.

Se også vores store udvalg af krukker og flasker i plastik.

Plastdunke til opbevaring af kemikalier

Når det kommer til opbevaring af kemikalier og lignende, så er vores plastdunke et populært valg. Plastikdunkene er fremstillet i holdbare materialer og har et skruelåg, som gør det sikkert at opbevare kemikalier i dem. Du kan vælge plastdunke i to forskellige størrelser og bestiller du mere end 180 ad gangen, så kan du spare op til 15 % på din bestilling.

Få svar på dine spørgsmål om plastdunke og plastikspande med låg?

Er du i tvivl om, hvilken størrelse plastdunk, du skal vælge? Eller er du usikker på, om vores pl

Find den rette poseMere end 1300 størrelser på lager!
Vi kunne desværre ikke finde et produkt, der matcher din forespørgsel. Venligst udfyld alle felter. De indtastede tal skal være større end 0. Venligst indtast dine mål igen.