• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • 4,3/5
    Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Plastbeholdere

(0 resultat)

Stort udvalg af plastemballage

Hos RAJA kan du købe flere forskellige slags plastikbeholdere, heriblandt vores plastikdunke og -spande, som blandt de mest populære produkter i vores store sortiment af plastemballage.De fås i mange størrelser og er fremstillet i holdbare materialer, som gør dem egnede til opbevaring af mange forskellige typer af produkter, lige fra levnedsmidler til farlige kemikalier.

Mængderabat på plastbeholdere

Hos RAJA har vi faste lave priser på plastikbeholdere, men vi tilbyder også mængderabat til kunder, som bestiller mange plastbeholdere på én gang. Det betyder, at vores erhvervskunder sparer op til 15 %, når de bestiller plastemballage hos os.

Husk, at du finder mange andre typer plastemballage i vores webshop. Se fx vores plastikkufferter og Solide plastikbeholdere i polyethylen og polypropylen.Mange af vores kunder efterspørger plastikbeholdere i holdbare materialer, som kan bruges til opbevaring af fx kemikalier. Vores plastikdunke og -spande er fremstillet i hhv. Polypropylen og polyethylen - og så har de en tæt lukning, som gør dem velegnede til at opbevare kemikalier eller andre produkter, der helst skal opbevares sikkert.

Har du spørgsmål om vores plastbeholdere?

Har du spørgsmål om vores plastbeholdere? Så kontakt vores specialister på tlf. 44 58 77 00 - de kender vores sortiment af plastemballage rigtigt godt og de sidder klar til at hjælpe dig.

Find den rette poseMere end 1300 størrelser på lager!
Vi kunne desværre ikke finde et produkt, der matcher din forespørgsel. Venligst udfyld alle felter. De indtastede tal skal være større end 0. Venligst indtast dine mål igen.