44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
3
Genoptag indkøb hvor du slap
rajaPrint

Personaliseret emballage tilføjer værdi til dit brand

Kasser, æsker, poser, tape efter mål og med tryk - Gør emballagen til en integreret del af din kommunikation

Tape med tryk

Pakketape med tryk er et effektivt kommunikationsmedie, der er nem at anvende på alle typer emballage. Den lave pris gør tape med logo eller tryk til en af de mest effektive måder at øge synligheden af dit brand på. Dit brand er synligt på hele rejsen fra afsender til slutbruger og gør det nemt for din kunde at genkende pakken når den kommer.
Vælg selv tapetype, logo, farver og meget mere - Alt er muligt!

Papkasser og æsker med tryk og efter mål

Brug for papkasser eller æsker i et bestemt mål eller med dit logo? Måske begge dele? Fortæl os hvad du godt kunne tænke dig og vi kommer med et tilbud der matcher dine ønsker.
Transformér din emballage til en integreret del af din kommunikation der giver bedre brand-synlighed og en forbedret kundeoplevelse!

Lynlåsposer og rørfolie med tryk og efter mål

Indpakning, beskyttelse og pakning af dine produkter med lynlåsposer og rørfolie - Få det som du vil have det med tryk af dit logo eller mål der passer til det enkelte produkt.

Forsendelsesposer, kartonkuverter og omslag med tryk og efter mål

Webshop poser og kuverter der er skræddersyet til målene på dine produkter uanset type giver færre skader under forsendelse. Styrk synligheden af dit brand og få integreret din emballage som en fast del af dine kommunikationsindsatser. Få et tilbud der matcher dine tanker.

Etiketter med tryk

Tydeliggør og mærk dine produkter på dit eget logo Tilføj dit logo og personalisér dine etiketter, mærkater og dokumentlommer. Vælg eget tryk og mål der passer til dit behov - RAJA hjælper dig gennem hele processen.

Poser med tryk

Poser med tryk og/eller logo, fungerer fint som effektiv og gratis reklameplads ved f.eks. messer og i butikker. Vælg selv størrelse, farve, håndtag og dit personlige tryk. Kontakt os for råd og vejledning og hør mere om dine muligheder for at personliggøre din emballage.