44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Vinemballage

Stort udvalg af emballage til vin

Stort udvalg af emballage til vin

Skal du finde emballage til sikkert at sende vin? RAJA har et stort udvalg af vinemballage, som beskytter flaskerne under forsendelse af vin, og der samtidig præsenterer flaskerne flot for modtageren. Vores vinemballage har rumdelere, som adskiller flaskerne, så de ikke går i stykker under transport. De fleste forhandlere af vin vil altid være på jagt efter en billig vinemballage, men vær opmærksom på, at en lille besparelse på vinemballage af mindre god kvalitet kan medføre knuste flasker og reklamationer fra dine kunder. Hos RAJA er du sikker på at finde emballage til forsendelse af vin, som du undgår skader på vinflaskerne.

Vinemballage med ruminddeling

Vores udvalg af flaskeemballage tæller vinkasser med forskellige antal rum. Det giver dig mulighed for at købe vinemballage med plads til alt fra 2 til 12 flasker vin. Hos RAJA kan du også købe vinemballage til magnumflasker. Uanset hvilke slags emballage til vin du vælger hos os, garanterer vi for, at hver flaske er optimalt beskyttet under forsendelsen eller transporten fra vinhandleren og hjem. Blandt vores store udvalg er vores mest populære vinemballage de kraftigeforsendelseskasser til vin med manuel rumdeler.

Vinemballage med plads til pakkefyld

Æskerne i vores sortiment tæller også vinkasser uden rumdelere. De er velegnede til gaveæsker, der skal sendes eller fragtes – her har du nemlig mulighed for at lægge flot pakkefyld i. Er du på udkig efter vinkasser til gaveindpakning, kan du se alle vores farverige gaveæsker til vin, champagne mv. Her.

Der findes forskellige typer af pakkefyld til vinflasker, såsom kassefyld, skumplader, skumringe eller skumpakning, der passer til størrelsen og formen på vinflaskerne. Det er vigtigt at vælge den rigtige type pakkefyld til vinflasker, da det har stor betydning for deres beskyttelse og sikkerhed under transport.

Mål på vinkasser

Vores vinkasser med rumdelere passer til almindelige vinflasker, som typisk er flasker indeholdende 75 cl med ca. mål Højde: 315 mm og Bund: 70 mm. 

Miljøvenlig vinemballage

Vores vinemballage hos RAJA er miljøvenlig og fremstillet med henblik på miljøet. Målet med vores miljøvenlige vinemballage er at reducere negativ indvirkning på miljøet og beskytte produktet både under transport og opbevaring.

FSC®-certificeret pap og papir, er en form for emballage, der er fremstillet af papir, der er certificeret af Forest Stewardship Council (FSC). FSC er en international organisation, der sikrer, at papirproduktion opfylder strenge miljø- og sociale standarder, herunder bæredygtig skovbrug og beskyttelse af skovens biodiversitet.

Ved at vælge en FSC®-certificeret vinemballage, kan du være sikker på, at din emballage er fremstillet af materialer, der er bæredygtige og miljøvenlige, og at du støtter ansvarlig skovbrug. Dette gør det til et godt valg for virksomheder, der ønsker at vise deres engagement i miljøet og for kunder, der ønsker at støtte miljøvenlige og bæredygtige produkter.

Design din egen vinemballage med RAJA

Det er nemt at designe din egen vinemballage med RAJA, så dine kunder får en personlig gave. Følg disse trin for at oprette din egen unikke emballage:

 1. Vælg den ønskede emballagetype: Raja tilbyder et bredt udvalg af emballager, herunder papkasser, bokse, poser, kuverter, mv. Vælg den type, der passer bedst til dit produkt.
 2. Vælg størrelse og farve: Vælg den størrelse og farve, der passer til dit produkt og dit brand.
 3. Vælg kvaliteten på materialet (enkelt, dobbeltlags bølgepap, etc.)
 4. Kontroller og godkend: Gennemgå dit design for at sikre, at det opfylder dine krav, og godkend derefter ordren.
 5. Bestil: Bestil den ønskede mængde af din nye emballage.

Læs mereom vores specialdesignede emballage og bestil her.

 

Er vinkasserne godkendte til forsendelse med Postnord og GLS?

Postnord og GLS kræver ikke specifikke godkendelser på emballage til forsendelse af vin. Derfor bør du stadig benytte kraftig vinemballage, som sikrer, at kasserne ikke bliver beskadiget undervejs.

Kan jeres kasse holde til forsendelse af vin til udlandet? 

Ved forsendelse af vin til udlandet afhænger det af, om du sender hele paller afsted eller enkelte flasker. Ved forsendelse af enkelte flasker anbefaler vi at benytteekstra kraftige vinkasser, som kan klare den lange tur med flere omlastninger undervejs.

Stadig i tvivl? Så kontakt vores produktspecialister på tlf. 44 58 77 00. De kan med garanti svare på dine spørgsmål om vinemballage og kan hjælpe dig med mere tekniske spørgsmål om bestilling og levering af din ordre.

Er du i tvivl om, hvilken type vinemballage du skal vælge? 

Nedenfor har vi samlet nogle af de mest stillede spørgsmål om vinemballage:

 • Hvordan sender man vin?

  Brug en stiv kasse med tilstrækkelig beskyttelse for at undgå skader på flaskerne under transport. Brug skum, kassefyld, bobleplast eller anden beskyttelse omkring flaskerne for at forhindre at de bevæger sig for meget under transport. Postnord og GLS kræver dog ikke specifikke godkendelser på emballage til forsendelse af vin, men det skal helst være godt beskyttet.
 • Kan man sende vin med posten?

  Du kan godt sende vin med posten, men der er begrænsninger og regler, der skal følges. Alkohol kan kun sendes til personer over 18 år, og der er bestemte retningslinjer for at sende alkohol med posten. Tjek med posten eller butikken du køber hos for at få information om regler og begrænsninger for at sende vin i Danmark.
 • Hvad koster det at sende vin?

  Prisen for at sende vin i Danmark afhænger af en række faktorer, såsom vægt, størrelse, type levering, og din adresse. For at få den mest nøjagtige pris, bør du kontakte PostNord og oplyse dem om dine specifikke krav. De vil kunne give dig en pris baseret på deres gældende takster og tilbud.

13 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant