Inspiration til kreativ Valentins indpakning

5 min læsning17 januar 2022

D. 14. februar er det Valentinsdag – en dag dedikeret til kærlige hilsner, blomster og små gaver til ens udkårne. For butikkerne og diverse webshops betyder det, tid til kreativitet og romantisk gaveindpakning.

Giv din gaveindpakning et ekstra touch og vis dine kunder en personlig og kreativ vinkel på din gaveemballage op til denne dag – husk dem på at det er ved at være Valentinsdag. Den tid du dedikerer til en flot og præsentabel indpakning giver +point i dine kunders hukommelse og eventuel mersalg.

Vi har i dette indlæg kreeret 2 flotte bud på en nem og romantisk gaveindpakning, som man hurtig kan få op og stå – desuden kan du købe looket i vores webshop, nemt og enkelt.

God fornøjelse!

Table of Contents

Bud #1:

Dette look er smart og giver gaven et twist ift. en alm. firkantet indpakning. Looket kan nemt pakkes i butikken eller hvis dine kunder ønsker gaveindpakning via webshoppen.

Denne indpakning er en teknik der hurtig kan læres, forenkles og udføres til perfektion. Sørg for at have ensartede kasser/æsker til de bløde og fjollede former – så kan du skabe looket næsten hver gang, vi har brugt vores postæsker, som kommer i et hav af forskellige størrelser. Se med i videoen og få teknikken på plads:

Herunder finder du alle produkterne anvendt til gaveindpakningen:

1: Postæske: Disse æsker er praktiske til postforsendelser og fås i mange forskellige størrelser. De er nemme at samle og de er gode til mange små produkter i én, f.eks. parfumer og kosmetik. Man kan også bruge dem til undertøjet indpakket i silkepapir – der er mange muligheder.

Postæsker | Brun

2: Ensfarvet gavepapir: Dette gavepapir er fremstillet i kraftpapir og er en robust form for gaveindpakning. Papiret fås i en del forskellige farver og er ideelt hvor der pakkes mange gaver, såsom i detailhandlen. I dette tilfælde har vi anvendt alm. brun.

Ensfarvet gavepapir | Brun

3: Silkepapir: Silkepapir er ideelt til at skabe et flot finish. Det kan bruges på mange måder og vores silkepapir er både syre- og klorfrit og det smitter ikke af. Til denne indpakning er der valgt elfenbensfarve.

Silkepapir | Elfenben

4: Transparente forseglingsetiketter: Da jeg skulle fremtrylle disse to kreative looks blev jeg bekendt med hvor smart denne form for forseglingsetiketter er. De er dejlig neutrale og meget pænere end en gang alm. tape – derfor var de perfekte til et mere eksklusivt look.

Transparente forseglingsetiketter

5: Jutebånd i natur: Jutebånd giver et dejligt råt og moderne look og er nemt at anvende. Vores jutebånd findes også i rød i dette tilfælde har vi anvendt en naturlig brun.

Jutebånd | Natur/brun

5: Tilbehør: kort, blomster og diverse.

(FIF!: Når vi snakker tilbehør, er det kun kreativiteten der sætter grænser. Hvis du benytter blomster er det en god idé at benytte tørrede blomster hvis gaven ikke skal gives med det samme.)

Bud #2:

Det næste look er ligeledes et man nemt kan pakke i butikken eller hvis dine kunder ønsker gaveindpakning via webshoppen. Sørg igen for at have ensartede kasser/æsker til de fjollede former. I videoen har vi brugt friske blomster, men når gaven ikke skal afleveres med det samme er tørrede blomster, som før nævnt et bedre bud. Hvad angår tilbehør er det kun fantasien der sætter grænser – se med her:

Køb det samlede look her:

1: Postæsker: Praktiske æsker til postforsendelser som fås i mange forskellige størrelser, de samme som vi har anvendt ovenover. De er nemme at samle og er gode til mange små produkter. I selve kassen kan der nemt bruges silkepapir som pakkefyld.

Postæsker | Brun

2: Ensfarvet gavepapir: Dette gavepapir er fremstillet i kraftpapir og er det samme som ovenover bare i en anden farve. Papiret fås nemlig i en del forskellige farver og er ideelt hvor der pakkes mange gaver, såsom i detailhandlen. I dette tilfælde er farven “kobber” anvendt. Farven er ikke helt kobber, men nærmere lidt lilla – den giver et særdeles elegant look sammen med silkepapiret.

Ensfarvet gavepapir | Kobber/lilla

3: Silkepapir: Igen er der anvendt silkepapir i farven “Elfenben”. Som før beskrevet er silkepapir ideelt til at skabe et flot finish. Det kan bruges på mange måder og ja, vores silkepapir er både syre- og klorfrit og smitter ikke af.

Silkepapir | Elfenben

4: Transparente forseglingsetiketter: Disse etiketter er bare super smarte. De er dejlig neutrale og pænere end en gang alm. tape – derfor var de et perfekt valg i denne sammenhæng.

Transparente forseglingsetiketter

5: Jutebånd i natur: Vi har en dejlig stor rulle med jutebånd som skaber dette naturlige look, simpelt og enkelt.

Jutebånd | Natur/brun

5: Tilbehør: Blomster (men brug gerne tørrede som før nævnt).


God fornøjelse med kreativiteten og indpakningen – vi vil løbende dele gode bud på gaveemballage via vores socialemedier, så gør dig selv den tjeneste at følge med på vores LinkedIn eller facebook, hvor vi løbende giver nyttige tips til din emballage. Du kan ligeledes tilmelde dig vores nyhedsbrev hvor du får tilsendt nyheder og eksklusive kampagner direkte til din mailboks:

Hvad handler valentinsdag om?

Valentinsdag er en dag dedikeret til kærlige hilsner, blomster og små gaver til ens udkårne. For butikkerne og diverse webshops betyder det, tid til kreativitet og romantisk gaveindpakning.

Populære kategorier