• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Levering indenfor 48/72T FRI FRAGT ved køb over 2000*
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Raja group

RAJA, din europæiske emballagepartner i 18 lande

Med næsten 60 års erfaring tilbyder RAJA gruppen det bredeste sortiment af emballageprodukter til mere end 700.000 europæiske kunder som har valgt os til deres emballageleverandør. RAJA er førende inden for international emballagedistribution.

Statistiques

Det største udvalg af emballage i Europa

Med over 120.000 produkter til at dække erhvervslivets behov for beskyttelse, forsegling og til forsendelse af produkter, er RAJA Europas førende distributør indenfor emballage - en position der fordrer konstant innovation, kombineret med gode evner der gør det muligt, at tilbyde det bredeste udvalg af emballage på markedet.

En kundegruppe fra alle sektorer

RAJA koncernens kunder udgør en bred vifte fra erhvervslivet, lige fra Industrien til service sektoren og ligeledes alle størrelser af virksomheder, fra store til mindre firmaer, samt håndværkere køber alle deres emballage hos RAJA.

Vores multi-channel strategi er hjertet af RAJA

I RAJA gruppen fokuserer vi på salget via 4 forskellige kanaler, hvilket sikrer kunden en konstant opmærksomhed, der er med til at give den gode service som RAJA er kendt for. Salget foregår via kataloger, web, telefon og møder hos kunden.