Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,3/5
Trustpilot
1
Genoptag indkøb hvor du slap
spinner

Gavepapir og gaveindpakning

Hos RAJA går billigt gavepapir og flot gaveindpakning hånd i hånd. Vi mener nemlig ikke, at det behøver at være dyrt at pakke en gave ind. Derfor har vi gjort det både let og billigt for virksomheder at købe gaveæsker, gavebånd, silkepapir og flot gavepapir engros.

Flot gaveindpakning fra inderst til yderst

I vores webshop kan du ikke bare købe billigt gavepapir og gaveæsker engros. Foruden det store udvalg af papir og æsker i forskellige nuancer og mønstre har vi nemlig også billigt silkepapir og pakkefyld i mange farver, som gør indpakningen komplet og yder optimal beskyttelse mod ridser, stød og andre skader på pakken. Du kan med andre ord komme godt i mål med en både sikker og flot gaveindpakning, når du handler hos RAJA.

Se også vores udvalg af flotte gaveæsker og gaveposer eller undersøg mulighederne for at få lavet skræddersyede løsninger som fx. tape med logo og poser med tryk eller logo.

Julepapir fra RAJA

Julen er højsæson for gaveindpakning – og højsæson for RAJA! Hvert år leverer vi tonsvis af flot julepapir og gaveæsker til butikker rundt om i Europa, så de kan give deres kunder flotte julegaver med hjem. Vi vil også gerne have, at du køber gavepapir engros hos os – derfor har vi altid et stort udvalg af flot julepapir og julegaveæsker på lager, så der med garanti er noget, der falder i din smag.

Få vejledning af vores specialister

Har du behov for en skræddersyet løsning, som fx tape med logo eller gaveposer med tryk eller logo? Så er du altid velkommen til at kontakt os på tlf: 44 58 77 00.

19 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant
Op til- 20 % Ikke tilgængeligt logo_Raja
Silkepapir i ark
Best Price produkt
Silkepapir i ark
4 produkter
Fra  112,00 DKKekskl. moms
Op til- 20 % Ikke tilgængeligt
Høfyld
Høfyld
1 produkt
Fra  237,00 DKKekskl. moms
Op til- 10 % Ikke tilgængeligt
Julepapir
Julepapir
3 produkter
Fra  513,00 DKKekskl. moms
Ikke tilgængeligt
Jutebånd
Jutebånd
2 produkter
205,00 DKKekskl. moms
Op til- 10 % Ikke tilgængeligt
Polybånd
Polybånd
5 produkter
Fra  19,10 DKKekskl. moms
Op til- 20 % Ikke tilgængeligt
Silkepapirsposer
Silkepapirsposer
7 produkter
Fra  133,00 DKKekskl. moms