44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Gaveindpakning

Stort udvalg af butiksemballage og gaveindpakning. Hos RAJA har vi et stort udvalg af butiksemballage og artikler til gaveindpakning. Det er med til at sikre, at dine produkter bliver præsenteret på bedst vis. Herunder kan du læse mere om mulighederne og dykke ned i vores store sortiment af artikler til indpakning af gaver samt poser, æsker og andre typer af butiksemballage.

Vi er til stede i 18 lande og er i stand til at forsyne din forretning med butiksemballage – uanset om du ejer en enkelt butik eller driver en større – eller måske international - kæde af forretninger. Vores store udvalg af indpakning og poser i forskellige størrelser, farver og materialer, giver dig mulighed for at vælge produkter, der matcher din stil og dine produkters størrelse, form og vægt.

Butiksemballage der matcher dit image

Den rigtige butiksemballage kan være med til at styrke kendskabet til din forretning, produkt eller brand. Når en kunde forlader butikken med en bærepose, der matcher firmaets farver og bærer dets logo, så sender de nemlig et signal og et budskab til forbipasserende. Det samme gælder indpakning af gaver - når nogen modtager en gave fra din forretning, så er det nemlig ikke kun produktet, der gør indtryk på modtageren, men også gaveindpakningen. Derfor kan det godt betale sig at gøre sig umage, når der skal vælges butiksemballage – og hos RAJA har du alle muligheder for at vælge emballage, der passer til din forretning.

Utallige artikler til indpakning af gaver

En gave, hvad enten det er til kunder eller ansatte er så meget smukkere, når den er pakket i en stilfuld gaveindpakning. Her er RAJAs papirposer, silkepapir og plastposer i hvid, brun eller forskellige flotte farver ideelle. Hvis det virkelig skal være festligt, har vi også et bredt udvalg af gavepapir med forskellige farver og intense mønstre. Vores udvalg af produkter til indpakning er gaver er stort, og udover indpakningspapir, poser og æsker, kan du også personliggøre din gaveindpakning ved at få lavet poser med dit navn, logo eller firmatryk - det giver dine produkter det helt rigtige look-

Beskyt evt. gaverne med kassefyld f.eks. dekorativt høfyld, hvis de skal sendes.

45 Produkter