44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Tapedispensere og fugtemaskiner

Se udvalget af tapedispensere i høj kvalitet

Den rette tapedispenser kan spare på tid og penge i din virksomhed. Hvad enten du skal bruge tape til emballage, lukning af papkasser eller markering, så sidder vores specialister klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige tapedispenser. Vores udvalg af tapedispensere er designet til at løfte effektiviteten i din pakkeproces og kan løfte opgaven uanset behovet.

Tung tapeholder eller smart tapemaskine

Tape er en integreret del af mange emballeringsprocesser – en god tape er nemlig det, der sikrer, at pakken holder hele vejen til modtageren. Det betyder også, at der er mange produkter, poser, kasser og andre emballager der skal tapes – det kræver en smart tapedispenser.

Til det anbefaler vi en tapemaskine! Tapemaskinen er – som navnet antyder – mekanisk. Det betyder, at du kan spare både tid og kræfter på arbejdet. Her indstiller du længden af de stykker, du skal bruge, og så sørger tapemaskinen for resten. Hvis du føler dig mere tryg ved en manuel tapedispenser, så råder vi dig til at vælge en tung tapeholder. Med en tung tapeholder sikrer du nemlig, at din tapedispenser ikke rykkes rundt på bordet, når du forsøger at rive tapestykker af. Bruger du flere forskellige slags tape, kan det også være en ide med en tapedispenser med plads til flere ruller med forskellige tykkelser.

Let og støjsvag pakketapedispenser

Foretrækker du en håndholdt tapedispenser, så har vi også et stort udvalg af lette og støjsvage pakketapedispensere i høj kvalitet og flotte farver – de varierer desuden i størrelse og pris, så du kan finde en, der matcher dine behov og dit budget.

Foruden et stort udvalg af tapedispensere og tapemaskiner, så har vi også et bredt sortiment af tape.

Kontakt vores speciali

19 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant