• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Levering indenfor 48/72T FRI FRAGT ved køb over 2000*
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Raja group

Kære kunde,

Med over 7.000 produkter på lager har vi sørget for et bredt sortiment, så du altid kan regne med RAJAPACK, når du skal indkøbe emballage – Let og hurtigt.

Bedre indpakning med flere innovative produkter

Vores emballage matcher dine behov! Vi arbejder hele tiden på at udvikle nye emballagealternativer, der forbedrer beskyttelsen og præsentationen af dine produkter. Vores mål er, at du har alt, hvad du behøver for nemt at kunne pakke og sende dem: Hurtigt samlede papkasser med lynlukning, et bredt udvalg af størrelser, alt i ”klar-til-brug”-løsninger, maskiner der øger din produktivitet, specialudviklet emballage som promoverer dit brand… Vi fortsætter med at tilbyde dig de bedste løsninger for din virksomhed.

Bedre indkøb med miljøvenlig emballage

I vores nye katalog tilbyder vi en bred vifte af miljøvenlige alternativer, så der altid er en løsning, der passer til dine emballagebehov.

Bedre emballage med vores RAJA Brand

Du er garanteret den bedste kvalitet for pengene, når du vælger blandt vores egne RAJA Brand produkter, som du finder her på hjemmesiden!

Bedre bestillingsmuligheder med en mere effektiv mobilside

Flere og flere kunder anvender deres mobil eller tablet til at søge efter emballage. Derfor har vi fuldstændig redesignet vores mobile version af rajapack.dk, så den er mere intuitiv, lettere at benytte og ikke mindst hurtigere.

Tak fordi du handler hos Rajapack!

De bedste hilsner

Jan HOJ