• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Levering indenfor 48/72T FRI FRAGT ved køb over 2000*
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Raja group

DET PROFESSIONELLE VALG

Kære kunde,

Rajapack er det professionelle valg til dig og din virksomhed. Hvert år udvikler vi innovative emballageløsninger, så du kan beskytte dine produkter på bedste vis uden at belaste miljøet unødigt. Du finder derfor et bredt udvalg af bæredygtige produkter, der skåner miljøet, og som bonus giver din virksomhed en grønnere profil. Gå efter vores miljømærke næste gang du handler hos Rajapack.

Vælg service i topklasse

Din tilfredshed er vores største prioritet, og derfor sidder vores specialister klar til at vejlede dig til de bedste emballageløsninger for din virksomhed. Alle vores mere end 7.000 produkter er på lager og de leveres inden for 48/72 timer i hele Danmark.

Vælg ekspertrådgivning

Vores emballagespecialister kan hjælpe dig med at finde frem til skræddersyede løsninger, som passer præcis til dine behov. På den måde kan vi hjælpe dig med at spare tid og lagerplads, reducere antallet af transport- og opbevaringsskader, organisere dine indkøb og optimere dine emballageomkostninger.

Vælg et bredt produktsortiment

Emballage, udstyr og varehåndtering… Vores udvalg vokser hele tiden, så vi fortsat kan imødekomme din virksomheds behov. Vores online shopping oplevelse bliver også hele tiden forbedret, og du kan nu bestille direkte fra mobilen og som altid via vores chat-funktion, på mail og selvfølgelig per telefon.

Tak fordi du handler hos Rajapack!

De bedste hilsner

Jan HOJ