• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Ny på Rajapack.dk? Husk du kan få FRI LEVERING ved køb over 1500,-
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Raja group

Foto Director
Kære kunde,

Jeg er stolt af, at kunne præsentere vores nye hovedkatalog på hele 476 sider, som ikke kun er en samling af vores innovative emballageløsninger til beskyttelse og forsendelse, men også en afspejling af vores værdier og kultur indenfor koncernen. Vi arbejder altid for at skabe mere kvalitet, større udvalg og bedre services for vores kunder.

Kunsten at emballere!
Emballage kan være en kunst og RAJA Group har igennem lang tid været fascineret af kunstnere, der arbejder med emballage som kreativ inspiration til deres værker. Derfor starter hver varekategori med et værk, som en hyldest til disse kunstnere.

Stort udvalg og hurtig levering!
Rajapack har et stort udvalg af standardemballage og lagerudstyr og med 7000 produkter på lager, leveret indenfor 48/72 timer, har vi altid den helt perfekte emballageløsning.

Fokus på kvalitet med ISO 9001 certificering!
Vi er stolte af, at kunne meddele at Rajapack nu er ISO 9001 certificeret. Dette sikrer vores kunder en ensartet kvalitet hele vejen rundt. Certificeringen understreger vores stræben efter det bedste til vores kunder – hos Rajapack er vi glade når vores kunder er glade! Sidst men ikke mindst, tak fordi du handler hos Rajapack!

De bedste hilsner Jan HOJ