44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Velkommen til RAJA!

Vores historie, er også din!

Vores historie, er også din!

Nu da vi fejrer 70 års jubilæum for RAJA koncernen, vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke dig for din tillid og din loyalitet. Jeg overtog ledelsen af RAJA i begyndelsen af 80'erne efter min mor, som grundlagde virksomheden i 1954. Hun gav sin passion for kundeservice, konstante fokus på produktinnovation og fokus på kvalitet videre til mig. Takket være dig, er den lille virksomhed som solgte brugt emballage i dag blevet til en europæisk koncern, førende i salg af emballage og udstyr til professionelle.

70 år med innovation i vores produkter og services: RAJA-ånden

Din støtte og loyalitet har været afgørende i vores ubønhørlige stræben efter innovation. Hvert nyt produkt og hver ny service er udviklet til at opfylde dine behov bedst muligt.

Vores RAJA Danmark katalog, som i dag har mere end 300 sider og vores hjemmeside med 3.000 produkter tilgængelige på lager, viser vores ønske om at tilbyde dig stadig mere konkurrencedygtige og nyttige løsninger, så din arbejdsdag bliver lettere.

70 år med specialistkompetence: Vores ambition

Vores viden er resultatet af dagligt arbejde, et stærkt ønske om at forbedre sig for bedre at hjælpe dig. Alt vores udvikling og hele vores organisation er dedikeret til din tilfredshed. At forblive din bedste partner er vores hovedmotivation.

70 år med nærhed og lydhørhed: Vores værdier

Venlighed, dialog, respekt og holdånd er kernen i vores virksomhedskultur. Vi er overbevist om, at kvaliteten af menneskelige relationer er en væsentlig søjle i vores fælles succes. Vores salgsteams arbejder konstant på at give hver og en af jer den bedst mulige rådgivning.

70 år med energi og entusiasme: Vores styrker

Energi og entusiasme er drivkraften bag vores evne til at møde nye udfordringer knyttet til den økonomiske og miljømæssige kontekst. Hvert medlem af RAJA-teamet deler denne entusiasme, dette ønske om at overgå forventningerne og, at omdanne enhver mulighed til succes.

I dag har RAJA gruppen 4.500 ansatte, der betjener 2 millioner kunder i mere end 19 europæiske lande. Alle arbejder sammen med mig hver dag for at tilbyde dig den bedst mulige kundeoplevelse.

Jeg vil gerne invitere dig og dem du holder af, til at deltage i vores specielle jubilæumsarrangementer på vores hjemmeside hele året rundt og dykke ned i vores virksomheds lange og begivenhedsrige historie.

Tak for de 70 år - det har været et eventyr. Lad os fortsætte fremad med passioneret engagement!

Formand og administrerende direktør for RAJA Group

Formand og administrerende direktør for RAJA Group.

Interview med Jan Høj, Landechef hos RAJA Danmark

I dette interview afslører Jan Høj nøglen til vores emballage-ekspertise og hvorfor vi er skabt til at være din ultimative samarbejdspartner.