• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • 4,3/5
    Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Raja group

ET MÆRKE DEDIKERET TIL AT SERVICERE DIG OG DIN VIRKSOMHED

Edito

Ved at overholde vores mål og forpligtelser har RAJA fået opbygget det omdømme og de gode kundeforhold som vi værdsætter så højt. I mere end 65 år har vi haft vores kunder i centrum og det vil vi fortsat have!

Dedikation til højere miljøstandarder

Kvaliteten af vores produkter er en af de vigtigste parametre for os som virksomhed. Vores team håndplukker omhyggeligt produkterne og er særligt opmærksomme på deres oprindelse og produktion; 86% af vores produkter er fremstillet her i Europa.

I dag bærer 1200 emballageprodukter, kontorartikler, lagerudstyr og systemer mærket "RAJA". Alle vores RAJA produkter er nu at finde i en nydesignet emballage, med flersproget information, til alle vores kunder i hele Europa.

Resultatet af vores miljøvenlige tilgang; gør at miljøvenlige produkter dækker 42,9% af vores samlede salg, hvor en stor del er vores papir- og papemballage. Vi har desuden introduceret genanvendt og genanvendeligt plast i vores plastkategorier og har yderligere planer om forbedringer senere på året. Vi stiler aktivt mod nye forsyningskilder, for at nå vores mål på 80% salg af miljøvenlige produkter.

Det største udvalg af emballage, som du kan regne med!

Innovationen inden for emballage er kontinuerlig og derfor kan vi konstant tilbyde dig nye løsninger, der er mere bæredygtige, tidsbesparende og med til at effektivisere indenfor beskyttelse, forsendelse og præsentation af dine produkter.

Dedikation til innovative løsninger

Hvad enten du er en del af en enkeltmandsvirksomhed, SMV eller en multinational koncern - så værdsætter vi den tætte kontakt til dig som kunde, som er RAJA’s fundament. Dette gør os ikke kun i stand til at imødekomme dine behov men også til at forudse dem og levere løsninger der hjælper din virksomhed.

Dedikation til din virksomhed

Vi hjælper dig med at bestille alt hvad du skulle have brug for, til at drive din virksomhed. Vi udvider konstant produktsortimentet og du nyder godt af de samme garantier på tværs af hele vores sortiment; hvad enten det er emballage, kontorartikler, industrielt udstyr, rengøringsprodukter, eller beskyttelsesudstyr.

Forpligter os til at dele vores værdier

Jeg er mere end nogensinde overbevist om, at vores virksomhed gør en forskel og spiller en social og samfundsmæssig rolle. RAJA Group har forpligtet sig til at beskytte og forbedre diversitet samt ligestilling gennem vores velgørenhedsprogram "Kvinder og Miljøet" ledet af Danièle Marcovici Fonden, som støtter en række lokale og internationale formål. Vores nøgleinitiativer som velgørenhedsprogrammet "Kvinder og Miljøet" og RAJA Art Collection, skaber stærke relationer til samfundet og positive ændringer i verden.

Tak fordi du vælger RAJA!

Jan HOJ