Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
2
Genoptag indkøb hvor du slap

Velkommen

Velkommen til RAJA!

Le paiement sécurisé

I disse tider med særligt vanskelige og komplekse økonomiske forhold, glæder det mig at opdatere dig om de spændende tiltag RAJA har igangsat.

Vi tilbyder nu flere valgmuligheder!

I flere år har vi i RAJA konsekvent udviklet og udvidet vores sortiment for at imødekomme vore kunders behov. Det giver et unikt udvalg af emballage men også indenfor lagerudstyr, kontor- og hygiejneartikler samt sikkerhedsudstyr har vi et spændende sortiment! Det betyder du kan spare tid og opnå økonomiske besparelser ved at bruge RAJA som totalleverandør.

I 2019 og 2021 opkøbte RAJA Group ledende virksomheder med speciale i distribution af kontorartikler og kontormøbler; med tilstedeværelse i 10 europæiske lande.

Du kan finde mere information om vores brands og deres aktiviteter her.

Innovation for endnu mere miljøansvar!

Omstillingen til miljøvenlig emballage er i fuld gang, og hos RAJA GROUP arbejdes der hårdt på at forbedre sig inden for alle områder af vores forretning. Der er derfor tilføjet flere nye miljøansvarlige produkter til vores sortiment. Du kan finde dem i vores katalog eller online. De kan naturligvis bestilles i dag!

Vi garanterer dig den bedste service, helt enkelt!

Som bekendt er den nuværende tid præget af stigende råvarepriser og andre udfordringer i forsyningskæderne. I den forbindelse arbejder vi hårdt for, at fortsætte med at garantere dig en stærk konkurrenceevne og yde den bedst mulige service! Du kan som altid få rådgivning af høj kvalitet der matcher dine behov. Vores produkter er på lager og vi tilbyder hurtig levering.

Du kan altid, og nu mere end nogensinde, regne med os!

Tak for din fortsatte støtte,

Signature

Jan Høj
Country Manager