• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Raja group

Du kan altid regne med os!

Edito

Vi præsenterer hermed vores nye RAJA katalog for 2021Jeg vil gerne benytte denne mulighed til at forsikre dig om, at du fortsat kan regne med os. Det er altid vores mål, at sikre dig innovative og omkostningseffektive emballageløsninger ved at være en god sparringspartner og rådgiver.

En stabil organisation du kan regne med!
Både 2020 og 2021 går over i historien som usædvanlige år, men vores fokus vil ikke være ændret og vi vil fortsat arbejde mod det, der er vigtigst for os, nemlig kundetilfredshed. Et af vores fokusområder har i 2020 været at imødekomme dine behov, ved at forbedre vores brede produktsortiment og effektivisere de allerede eksisterende løsninger. I 65 år har dette været RAJA-koncernens store styrke og stolthed.

95% af vores leverandører og partnere er europæiske. Det betyder:

  • Vi kan give dig og alle vores kunder bedre adgang til produkterne og forkorte forsyningskæden.
  • Vi er tilgængelige via alle kommunikationskanaler for at sikre, at du får den bedst mulige vejledning, uanset hvor du ønsker det.
  • Vi bestræber os hele tiden på, at give dig så hurtig levering som mulig. Vi har i 2020 skiftet lager til Sverige, hvilket betyder kortere leveringstid og hurtigere eksekvering i 2021.

Det største udvalg af emballage, som du kan regne med!
Innovationen inden for emballage er kontinuerlig og derfor kan vi konstant tilbyde dig nye løsninger, der er mere bæredygtige, tidsbesparende og med til at effektivisere indenfor beskyttelse, forsendelse og præsentation af dine produkter.

I 2020 har vi f.eks.:

  • Opdateret vores udvalg indenfor kasser og tilføjet flere miljøvenlige og innovative løsninger.
  • Tilføjet flere miljøvenlige alternativer indenfor poser og beskyttelse af produkter.
  • Udvidet maskinsortimentet, der er med til at effektivisere dine pakkeprocesser.

Ovenstående vil vi naturligvis forsat fokusere på i 2021. Du finder alle vores produkter i dette katalog og på rajapack.dk. Online kan du også finde et link til vores nye digitale og interaktive katalog, hvor du kan tilføje produkterne direkte til kurven.

Du kan regne med vores engagement!
RAJA-Danièle Marcovici Fonden blev oprettet i 2006 og har siden da, støttet projekter der arbejder for at forbedre kvinders levevilkår over hele verden. Siden starten har fonden udbetalt mere end 10 mio. €, til mere end 295 foreninger og hjulpet over 100.000 kvinder. Kampagnen ”Kvinder og miljø” gør det muligt for dig at deltage ved at købe speciel udvalgte miljøvenlige produkter. Læs mere om dette på s. 26-27.

Sammen kan vi gøre en forskel!

Jan HOJ