• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Levering indenfor 48/72T FRI FRAGT ved køb over 2000*
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Raja group

RAJA, MÆRKET DU KAN STOLE PÅ!

Kære kunde,

Hos RAJA har vi altid lagt stor vægt på produktkvalitet og fremragende service. Det er gennem disse kerneværdier,at vi har opbygget tilliden til vores kunder. I fremtiden kan i fortsat stole på, at vi vil dedikere os til at yde den bedste service.

Et bredt produktsortiment

Med 7000 produkter til rådighed, kan vi opfylde de fleste behov uanset branche eller virksomhedensstørrelse. På vores website finder du nye og innovative emballageløsninger. Du finder ligeledes udstyr til lageret, varehåndtering, kontorartikler, produkter til e-handel samt hygiejne og sikkerhedsudstyr. Vi har alt hvad du behøver og vi levere i hele Danmark inden for 48/72 timer.

God kvalitet til den bedste pris

I vores produktsortiment finder du produkter mærket med RAJA. RAJA-mærket er vores egen produktserie, som sikrer dig kvalitetsprodukter til konkurrencedygtigepriser. Med andre ord kan du trygt vælge produkter mærket med RAJA.

Uovertruffen service der gør en forskel

Vores emballagespecialister kan hjælpe dig med at finde de rette løsninger og de kan træffes af flere veje – både online via Live Chatten eller på telefon og via mail.Vi sætter stor pris på at møde vores kunder hvor behovet opstår og udvikler løbende på købsoplevelsen. Derfor kommer vi også gerne forbi til et personligt møde, hvor vi kan hjælpe dig med at organisere, optimere og reducere dine emballageomkostninger.

Endnu en gang tak fordi du handler hos RAJA

De bedste hilsner

Jan HOJ