Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,4/5
Trustpilot
0
Første bestilling?15% rabat og FRI fragt ved køb over 1500,- med koden NC22
spinner
Din kurv er tom

Velkommen

Velkommen til RAJA!

Le paiement sécurisé

Emballage har altid været kernen i vores forretning og selvom vi allerede har Europas bredeste sortiment vil vi gerne tilbyde dig endnu mere.

Et endnu større udvalg for, at gøre det lettere for dig...

Vi har udvidet vores sortiment for, at være på forkant og kunne imødekomme dine fremtidige behov - ikke kun indenfor emballage men også indenfor: lagerudstyr, kontorartikler, hygiejne artikler og sikkerhedsudstyr der kan beskytte dine kollegaer og kunder. Du kan finde alle vores produkter her eller i vores hovedkatalog, som ligeledes kan bestilles her.

Endnu bedre rådgivning, til at matche dine behov...

Som altid er vores emballage specialister klar til at hjælpe, de er tilgængelige på telefon, på mail: info@rajapack.dk eller du kan stille dem spørgsmål via Live Chatten direkte på vores hjemmeside. Vores emballage specialister tager ligeledes ud på besøg for, at hjælpe med at optimere dit emballageforbrug og udstyr. På vores Sociale medier og Blog deler vi gode råd, nyttig viden og guides om emballage, som du kan bruge i din hverdag.

Endnu flere miljøvenlige alternativer for at reducere miljøpåvirkningen...

I RAJA lægger vi stor vægt på miljøet. Derfor er størstedelen af vores emballage fremstillet i Europa, og vi arbejder konstant på at øge andelen af produkter der er lavet af papir, pap og genanvendeligt plast.

Mit team og Jeg er stolte over, at kunne fortsætte arbejdet i RAJA, og forblive en god partner til din virksomhed.

Tak fordi du vælger RAJA!

Signature

Jan Høj