• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Ny på Rajapack.dk? Husk du kan få FRI LEVERING ved køb over 1500,-
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Plastfolie, strækfilm og palletering

(78 Produkter)
Rajapack tilbyder et stort udvalg i plastfolie, herunder strækfilm, krympefolie og beskyttelsesfolie til at sikre dine produkter og paller under transport.
Vi tilbyder en lang række plastfolie-produkter, så du kan sikre, at dine emballerede produkter bliver beskyttet og står stabilt under transport. Du kan både vælge transparent eller farvet krympefolie, håndstrækfilm og strækfilm til paller og papemballage, samt ruller med strækfolie til maskiner.

Sikker og stabil transport

Strækfilm til paller er plastikfilm til indpakning af paller, der stabiliserer dine varer på pallerne – både under opbevaring og transport. Hos Rajapack sælger vi både europaller, plastpaller og strækfolie i høj kvalitet. Med produkter som plastfolie, strækfilm til paller, beskyttelsesfolie og film til emballage kan du være sikker på, at dine paller bliver stabile, og produkterne beskyttet mod fugt, støv og snavs.

Spar tid med maskinstrækfilm

Har I en høj volumen i forsendelser af paller – kan I gøre jeres palletering mere effektiv med maskinstrækfilm. Find et stort udvalg af strækfolie til maskiner, der kan hjælpe med til at optimere pakkeprocessen. Vi har samlet det hele ét sted, så du nemt kan bestille alt, hvad du behøver online til gode priser. Er du i tvivl om, hvilken type plastfolie du skal bruge, sidder vores specialister altid klar til at rådgive dig på tlf: 44 58 77 00. Hvis der er et behov for større mængder, skræddersyer vi et tilbud specielt til jer. Se også vores udvalg af plastfolie, poser og indpakning her..
Du syntes måske også godt om
Strækfilm - 500 mm
Strækfilm - 500 mm
5 produkter
Fra 71,40 DKK ekskl. Moms
Strækfilm - 450 mm
Strækfilm - 450 mm
5 produkter
Fra 59,50 DKK ekskl. Moms
Mellemlæg i bølgepap
Mellemlæg i bølgepap
23 produkter
Fra 0,55 DKK ekskl. Moms
Farvet strækfilm
Farvet strækfilm
13 produkter
Fra 79,30 DKK ekskl. Moms