44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Strækfilm til maskiner

RAJA har et bredt udvalg af maskinstrækfilm i høj kvalitet, egnet til alle typer forskellige strækfilmmaskiner

Maskinstrækfilm fra RAJA kommer i både transparente og farvede udgaver, alt efter hvad dit behov er for at skjule produktet under forsendelse. Derudover kan vi også tilbyde vores cast strækfilm til maskiner der har en strækevne på 250%.

Farvet og sort folie i høj kvalitet

Vores store udvalg af farvet og sort folie giver dig mulighed for at farvekode dine forsendelser, så du let kan identificere dem. Især sort folie er også en god løsning, hvis du ønsker at mindske risikoen for tyveri under transporten – den mørke plastfilm skjuler nemlig dine varer og fjerner dermed incitamentet for at stjæle dem. Foretrækker du den klassiske, transparente udgaver, så finder du selvfølgelig også et udvalg af transparente folieruller.

Mængderabat på folieruller

Når du fylder lageret op med folieruller fra RAJA er du sikret en god pris. Jo flere ruller du køber, desto billigere bliver stykprisen. Du får nemlig en mængderabat på op til 25 % når du køber 2 paller med transparent plastfilm eller, farvet eller sort folie.

Kontakt vores specialister

Har du spørgsmål til strækbarhed, mål eller har du brug for rådgivning, når du skal bestille folieruller? Så tøv ikke med at kontakte vores specialister på tlf: 44 58 77 00. De sidder klar til at hjælpe dig med indkøb af plastfilm og andre varer hos RAJA

4 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant