44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Plastikposer og bæreposer

En god plastikpose er et musthave for enhver forretning. Den er nærmest uundværlig. Der går rigtig mange overvejelser ind i valget af den rette plastikpose, for den er på mange måder virksomhedens ansigt udadtil.

Her på siden finder du Danmarks bedste udvalg af billige plastikposer og vi hjælper dig godt på vej til at vælge den bærepose, der passer til netop jeres forretning. Vi har billige plastikposer og bæreposer til ethvert formål, heriblandt store og små, hvide, sorte og farvede poser, plastikposer med hank, bundtede plastposer, lynlåsposer med genluk og plastikposer med selvklæbende lukning. Brug vores smarte beregner til at finde de rigtige mål og søg blandt vores mere end 1300 størrelser.

Billige plastikposer med tryk og logo

Billige bæreposer er billig reklameplads. Når kunden forlader jeres forretning med en flot og genkendelig bærepose med tryk og logo, så er der nemlig gode muligheder for at vise jeres brand og butik frem til potentielle kunder. Vores plastikposer med logo fås i masser af størrelser og farver, så du kan finde de poser, der passer til jeres produkter og brand.

Genlukkelige plastikposer

Ud over de helt almindelige bæreposer og plastikposer med tryk, så har Rajapack også flere typer af genlukkelige plastikposer. Fx lynlåsposer med og uden skrivefelter, som du kan åbne og lukke så ofte, som du ønsker, plastposer med selvklæbende lukning, plastikposer med sidefals til emballering af store og pladskrævende varer. Derudover har vi et udvalg af tilbehør til lukning af poser, heriblandt snor, kabelbindere og tape.

Få hjælp af vores eksperter

Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig i dag. Så tøv ikke med at kontakte os på 44 58 77 00, hvis du har spørgsmål til størrelse, forsendelse eller noget helt tredje. Vi hjælper dig også gerne i gang med at designe dine egne plastikposer med logo.

2 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant