44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Antistatisk emballage

Emballage til beskyttelse af elektronik.

Hos RAJA har vi et stort udvalg af antistatisk emballage til beskyttelse af elektronik, herunder vores populære antistatiske poser, ESD poser, boblekluverter og antistatisk boblefolie. Fælles for alle produkterne er, at de yder optimal beskyttelse mod statisk elektricitet - det kan du læse meget mere om her på siden.

Husk

Antistatiske poser i mange varianter

Vores antistatiske poser fås i mange forskellige typer og farver. Du kan bl.a. vælge gennemsigtige poser med lynlås i 11 forskellige størrelser, mørke ESD poser og skumposer Ud over de antistatiske poser, så finder du også æsker, folie og strækfilm som er særlige velegnede til opbevaring af elektronik.

Sådan virker antistatisk emballage

Antistatisk emballage er ideel til beskyttelse af følsomme produkter såsom elektroniske komponenter, hukommelseskort, computerchips og lignende. Når du bruger en antistatisk pose, så dannes der et Faradays bur omkring dine produkter, som neutraliserer elektrostatiske ladninger. Driver du en forretning, der enten sælger eller reparerer elektronik, så kan det altså være en god ide at investere i antistatiske emballage som sikrer dine produkter under forsendelse.

Vores antistatiske emballage fås i et hav af størrelser, så du kan med garanti finde nogle antistatiske poser eller ESD poser, der passer til dine produkter. De er med til at sikre, at dine kunder får en god oplevelse. Husk at vi selvfølgelig har et bredt udvalg af emballage poser uden den antistatiske effekt.

Ring og få rådgivning

Har du spørgsmål om vores antistatiske poser, kuverter eller folie? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf: 44 58 77 00 - vores specialister sidder klar til at hjælpe dig. PS. se også vores store udvalg af bobleplast

2 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant