• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • 4,3/5
    Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Antistatisk emballage

(2 resultater)

Emballage til beskyttelse af elektronik.

Hos RAJA har vi et stort udvalg af antistatisk emballage til beskyttelse af elektronik, herunder vores populære antistatiske poser, ESD poser, boblekluverter og antistatisk boblefolie. Fælles for alle produkterne er, at de yder optimal beskyttelse mod statisk elektricitet - det kan du læse meget mere om her på siden.

Husk

Antistatiske poser i mange varianter

Vores antistatiske poser fås i mange forskellige typer og farver. Du kan bl.a. vælge gennemsigtige poser med lynlås i 11 forskellige størrelser, mørke ESD poser og skumposer Ud over de antistatiske poser, så finder du også æsker, folie og strækfilm som er særlige velegnede til opbevaring af elektronik.

Sådan virker antistatisk emballage

Antistatisk emballage er ideel til beskyttelse af følsomme produkter såsom elektroniske komponenter, hukommelseskort, computerchips og lignende. Når du bruger en antistatisk pose, så dannes der et Faradays bur omkring dine produkter, som neutraliserer elektrostatiske ladninger. Driver du en forretning, der enten sælger eller reparerer elektronik, så kan det altså være en god ide at investere i antistatiske emballage som sikrer dine produkter under forsendelse.

Vores antistatiske emballage fås i et hav af størrelser, så du kan med garanti finde nogle antistatiske poser eller ESD poser, der passer til dine produkter. De er med til at sikre, at dine kunder får en god oplevelse. Husk at vi selvfølgelig har et bredt udvalg af emballage poser uden den antistatiske effekt.

Ring og få rådgivning

Har du spørgsmål om vores antistatiske poser, kuverter eller folie? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf: 44 58 77 00 - vores specialister sidder klar til at hjælpe dig. PS. se også vores store udvalg af bobleplast

Find den rette poseMere end 1300 størrelser på lager!
Vi kunne desværre ikke finde et produkt, der matcher din forespørgsel. Venligst udfyld alle felter. De indtastede tal skal være større end 0. Venligst indtast dine mål igen.
2 resultater Nulstil
Listevisning Gitter visning
Antistatisk boblefolie
Op til -25%
4 produkter
Fra  272,00 DKK ekskl. moms
Antistatiske bobleposer
Op til -20%
10 produkter
Fra  170,00 DKK ekskl. moms