44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Gaveæsker og Gaveposer

Perfekte gaveæsker til indpakning af firmagaver

Vores store udvalg af gaveposer, gavekuverter og gaveæsker til indpakning gør det let som en leg at pakke firmagaver ind, uanset om de er til ansatte, sponsorer eller samarbejdspartnere.

Hos Rajapack kan du vælge mellem et utal af løsninger til indpakning af dine firmagaver og I vores store udvalg finder du med garanti en type indpakning, der giver dine gaver det helt rette look. Husk, at vi leverer din ordre inden for 72 timer!

Billige gaveæsker til indpakning

RAJA er et godt valg, når du skal pakke firmagaver ind. Det gælder både, hvis du er en virksomhed, der selv sørger for indpakningen eller hvis du er en virksomhed, der lever af at levere gaver til andre virksomheder. Vores udvalg af billige gaveæsker til indpakning er nemlig bredt! Og de kan blive endnu billigere. Vi giver nemlig mængderabat, når du køber stort ind.

Stort udvalg af gavekurve og gaveæsker med låg

Hos RAJA kan du både få gavekurve og gaveæsker med låg. Vælger du en gavekurv er det oplagt at fuldende indpakningen med cellofan, så gaven præsenteres flot for modtageren. Går du derimod efter en praktisk løsning, så er vores gaveæsker med låg et godt bud. Æskerne med låg fås i mange forskellige størrelser og farver - perfekt til firmagaver! Ps. Vores gaveæsker med låg sørger altid for, at dine produkter bliver godt beskyttet mod slag og stød – det gør dem til det oplagte valg, hvis gavens skal indeholde noget skrøbeligt.

Spørg en rådgiver

Er du i tvivl om, hvilken type gaveæske, du skal vælge? Så kontakt vores specialister på tlf: 44 5

7 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant