44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Følgeseddellommer

Driver du en webshop? Så sender du sikkert et hav af følgesedler hver eneste dag – det betyder også, at der er et stort behov for følgeseddellommer – dem kan du bestille billigt på Rajapack.dk!

Vi har nemlig et stort udvalg af selvklæbende plastlommer, der beskytter mod revner, fugt og pletter under forsendelsen. Vores følgeseddellommer sørger kort sagt for, at leverancer bliver præsenteret pænt for modtageren efter transporten.

Se det store udvalg

Vores udvalg af følgeseddellommer tæller både helt almindelige følgeseddellommer, selvklæbende plastlommer og lommer med genluk. De findes i forskellige størrelser og densitet. Derudover fås de også i en miljøvenlig udgave, hvor minimum 60 % af produktet er fremstillet af genanvendte materialer – det er et grønt valg, der matcher ambitiøse virksomheders miljøpolitik.

Derudover kan du vælger mellem pakker med forskellige antal følgeseddellommer i – så I får et antal, der matcher mængden af forsendelser.

Følgeseddellommer med tryk

På Rajapack.dk kan du også vælge følgeseddellommer med tryk, der gør både postvæsen og modtager opmærksom på, hvad pakken indeholder. Det er informativt og kan bidrage til en mere effektiv forsendelse. Det gør de vedlagt fakturaer, følgesedler og tolddokumenter nemme at identificere.

Få hjælp af vores specialister

Er du i tvivl om, hvilke følgeseddellommer, der passer til jeres produkter? Så kontakt en af vores produktspecialister på 44 58 77 00 – de sidder klar til at hjælpe dig med at vælge de helt rigtige plastlommer.

5 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant