• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Konvolutter og kuverter

(11 resultater)

Kuvert eller konvolut – kært barn har mange navne. De kommer i en lang række forskellige formater og varianter, store som små, og der er med garanti også noget, der passer til jer.

Rajapack har et bredt udvalg i kuverter og konvolutter, lige fra de helt almindelige, til store og små modeller og kuverter med fals. Du finder helt sikkert en slags, der passer til jeres behov – til en rigtig god pris.

Slidstærke, flotte konvolutter

Hvis du som privat eller virksomhed sender mange breve eller mindre forsendelser, kan det som regel godt betale sig at købe stort ind. Og du vil med garanti gerne have en type kuvert, der kan holde til postvæsnets behandling – den skal nemlig helst være rivfast og stadig se pæn ud, når den kommer frem til modtageren.

En konvolut er på mange måder modtagerens førstehåndsindtryk af jeres virksomhed. Det er det første, man får i hænderne, det er jeres udtryk udadtil. Alle vores konvolutter er nøje udvalg med dette i mente, og de fremstår af den grund i en flot finish, men er samtidig også fremstillet i et slidstærkt materiale, der kan holde til en hel del strabadser.

I vores brede udvalg af konvoluter finder du både den klassiske model, vi alle sammen kender, men også den brune kuvert i kraftpapir, som har en rigtig god rivstyrke og ikke uden videre går i stykker. Vi har mange forskellige typer, bl.a. rudekuverter, kartonposer, kuverter med klæbende strimmel eller selvklæbende lukning alt efter model.

Prøveposer

Skal du sende produktprøver eller andre ting, der kræver en lidt større type kuvert med ekstra beskyttelse til dine varer? I det tilfælde er prøveposen den oplagte løsning til jeres behov. Prøveposer kommer med sidefals og klodsbund og er fremstillet i et ekstra slidstærkt materiale, der beskytter din forsendelse særlig godt.

Uanset om du leder efter en prøvepose, kartonkuvert, én med papbagside eller noget helt andet, så står vi klar til at hjælpe dig. Rajapack leverer alle former for små eller store konvolutter inden for 48/72 timer.

11 resultater Nulstil
Listevisning Gitter visning
Kvadratisk kuvert - Hvid
4 produkter
Fra 141,00 DKK eks. moms
Kuvert med sidefals i krydsarmeret kraftpapir RAJAFIL
5 produkter
Fra 282,00 DKK eks. moms
Stor kuvert i velinpapir - Hvid
6 produkter
Fra 194,00 DKK eks. moms
Stor kuvert i kraftpapir - Brun
3 produkter
Fra 178,00 DKK eks. moms
Prøveposer af kraftpapir
5 produkter
Fra 165,00 DKK eks. moms
Kuverter - Genbrugspapir
1 produkt
Fra 184,00 DKK eks. moms
Prøvepose med sidefals og klodsbund
4 produkter
Fra 332,00 DKK eks. moms
Konvolutter med selvklæbende lukning og beskyttelsespapir
2 produkter
Fra 142,00 DKK eks. moms
Kuvert med gummieret lukning
2 produkter
Fra 106,00 DKK eks. moms
Kuvert med sidefals
4 produkter
Fra 292,00 DKK eks. moms
Poselukkere af plast
1 produkt
200,00 DKK eks. moms