44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Kantlister og hjørnebeskyttelse

Hjørnebeskyttere i forskellige materialer

Hjørnebeskyttere sørger for, at møbler ikke får skader i forbindelse med stød og slag - og de små ekstrahjørner kan vise sig at være et godt køb. Hos RAJA har vi samlet et stort udvalg af hjørnebeskyttere i plast, skum, pap, polyethylen og andre holdbare materialer. Her finder ud med garanti en hjørnebeskytter, der opfylder dine krav til beskyttelse og som har den rigtige størrelse og vinkel. Du kan endda vælge en justerbar hjørnebeskytter, som kan passe til flere forskellige møbler.

Husk, at vi leverer dine u-profiler, hjørnebeskyttere og andre produkter inden for 72 timer!

Stort udvalg af u-profiler og kantlister

Hos RAJA har vi samlet et stort udvalg af u-profiler og kantlister i gummi, pap og polyethylen. U-profilens tulipan-design gør det let at tilpasse til forskellige tykkelser, mens de traditionelle kantlister er lette at skære til, så de passer til de produkter, de skal beskytte. Uanset hvilken U-profil eller kantliste, du vælger, kan du være sikker på, at du køber et kvalitetsprodukt, når du handler på RAJA.

Mængderabat på kantlister, u-profiler og hjørnebeskyttere

Når du køber kantlister og hjørnebeskyttere på Rajapack, kan du får mængderabat på op til 20 %. Det kan altså godt betale sig at fylde godt op på lageret med u-profiler, hjørnebeskyttere og kantlister, så du kan give optimal beskyttelse til dine produkter langt ud i fremtiden.

Kontakt vores specialister

Har du spørgsmål til sortimentet af kantlister og hjørnebeskyttelse? Så tøv ikke med at kontakt vores eksperter på 44 58 77 00. De sidder klar til at hjælpe dig med at vælge de helt rigtige produkter.

11 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant