44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Tilbehør til lageret

Folieskærere og hobbyknive til professionelle

Det er vigtigt, at dine ansatte har professionelt udstyr til at løse deres opgaver sikkert og effektivt - det gælder især, når man arbejder med skarpe genstande. Derfor har vi samlet et udvalg af folieskærere og hobbyknive i høj kvalitet, som du kan forsyne din virksomhed og medarbejdere med til gode online-priser

Klassiske og alsidige STANLEY-knive

STANLEY-knive er blandt de mest populære hobbyknive - det gælder både hos private og professionelle. Derfor forhandler vi et stort udvalg af STANLEY-knive hos RAJA - vi vil nemlig gerne give vores kunder mulighed for at vælge en god hobbykniv fra et mærke de kender - og de fleste kender STANLEY - et mærke, der har eksisteret i 1843 og som er kendt for sin høje kvalitet. Udover de kendte STANLEY hobbyknive, sælger vi også knive fra Martor og vores eget mærke, RAJA.

Præcis folieskæring med produkter fra Martor

Vores udvalg af folieskærere giver dig optimale muligheder for at skære præcist og effektivt i papir, bånd, strapbånd, folie, skum, bobleplast og meget mere. Her kan du købe en alsidig og budgetvenlig folieskærer, som gør dine arbejdsopgaver meget lettere.

Kontakt vores specialister

Ring til vores dygtige kundeservicemedarbejdere på 44 58 77 00, hvis du har spørgsmål om vores udvalg af hobbyknive og folieskærere eller har brug for hjælp til bestilling og levering.

26 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant