• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • 4,3/5
    Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer
  • Hjem
  • /

din garanti for kvalitet

Hos RAJA har du garanti for den bedste kvalitet til den bedste pris

Drag fordel af de garanterede priser hos RAJA

Med de garanterede priser hos RAJA kan du med fordel nyde:

  • Konkurrencedygtige priser, hvilket betyder jo større volume, desto større beparelse, selvom du også med mindre mængder kan sikre dig en god rabat via vores unikke priser.
  • Pakkeløsninger der sikrer dig en favorabel pris og dækker virksomhedens behov for det givne udstyr og emballage.

Med vores eget Raja brand er du sikker på, at træffe det rigtige valg.
Med fokus på dine behov, har RAJA skabt sit eget mærke i høj kvalitet og til fordelagtige priser. Med over 1000 Raja produkter, kan du være sikker på at finde value for money hver gang.

Hos RAJA har du flere betalingsmetoder at vælge imellem!

Læs mere her

DIN TILFREDSHED KOMMER FØRST!

Din tilfredshed er en af vores første prioriteter. Vores kundeservice står altid til rådighed og vil hurtig kunne besvare spørgsmål omkring ordre, levering eller noget helt tredje. Vi garanterer et hurtig og tilfredsstillende svar.

Kontakt vores kundeservice på tlf: 44 58 77 00

30 dages returret

Hvad enten du har bestilt et forkert produkt eller blot skiftet mening, har du altid 30 dages returret. Dette forudsætter, at produktet er i samme stand, som det blev leveret og at eventuelle pakninger ikke er brudt. Hvis vi skulle have lavet en fejl eller leveret et beskadiget produkt, er transportomkostningerne selvfølgelig på vores regning.

Vi og vores produkter bærer et fælles ansvar

Vi vælger vores produkter på baggrund af vores CSR pollitik og ISO 9001, hvor alle leverandører gennemgår en godkendelsesproces og forpligter sig til at følge vores regelsæt. Regelsættet følger bl.a. bestemmelserne om begrænsning af kemiske og farlige stoffer (REACH, ROHS) og europæisk lovgivning om ikke at bruge ressourcer fra konfliktområder. Vores produkters kvalitet er kontrolleret og certificeret.

Læs mere om vores miljøcertificeringer og miljøvenlig emballage her.

Med RAJA er du sikret kvalitet

Vi samarbejder med Trustpilot for at samle feedback fra vores kunder, så vi fortsat kan opretholde vores høje serviceniveau.

RAJA er ISO certificeret i kvalitetsledelse, hvilket sikrer dig maksimal tilfredshed hele vejen rundt.

RAJA er medlem af FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel, hvilket kommer dig til gode. Vi er nemlig altid opdateret på de korrekte retningslinjer indenfor e-handel.

RAJA er med af FSC (Forest Stewardship Council), som opfordrer til ansvarlig omgang med skovbrug ud fra 3 principper omkring bæredygtig udvikling : socialitet, økologi og økonomi.