44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Garanteret servicekvalitet

Garanteret servicekvalitet

Vores specialister sidder klar til at hjælpe

Din tilfredshed er vores prioritet. Vores specialister står til enhver tid klar til at besvare dine spørgsmål om din ordre og dens levering. Vi garanterer dig et hurtigt og passende svar.

Kontakt os på telefon 44 58 77 00 eller på mail: info@rajapack.dk

30 dages returret

Hvad enten du har bestilt et forkert produkt eller blot skiftet mening, har du altid 30 dages returret. Dette forudsætter, at produktet er i samme stand, som det blev leveret og at eventuelle pakninger ikke er brudt. Hvis vi skulle have lavet en fejl eller leveret et beskadiget produkt, er transportomkostningerne selvfølgelig på vores regning.

Med RAJA er du sikret kvalitet

Trustpilot

Trustpilot

Trustpilot

Vi samarbejder med Trustpilot for at samle feedback fra vores kunder, så vi fortsat kan opretholde vores høje serviceniveau.

Veritas

RAJA er ISO certificeret i kvalitetsledelse, hvilket sikrer dig maksimal tilfredshed hele vejen rundt.

Dansk Erhverv

RAJA er medlem af Dansk Erhverv, foreningen for digital handel, hvilket kommer dig til gode. Vi er nemlig altid opdateret på de korrekte retningslinjer indenfor e-handel.

FSC®

RAJA er med af FSC (Forest Stewardship Council), som opfordrer til ansvarlig omgang med skovbrug ud fra 3 principper omkring bæredygtig udvikling : socialitet, økologi og økonomi.