44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Hæftemaskiner og omsnøringsmaskiner

Hæftemaskiner til papkasser og maskiner til omsnøring af pakker, kasser og paller

En god og kraftig emballage er ikke meget værd, hvis den ikke er ordentligt lukket. Derfor har RAJA naturligvis et godt udvalg af hæftemaskiner og omsnøringsmaskiner. De kan hjælpe dig med at lukke dine forsendelser forsvarligt, uanset om det drejer sig om pakker, kasser eller paller. Skulle du være i tvivl om, hvilken hæftemaskine der er den rette for dig så kontakt vores rådgivere på tlf: 44 58 77 00.

Stort udvalg af elektriske hæftemaskiner

Hos RAJA finder du et stort udvalg af trådløse og elektriske hæftemaskiner, der kan gøre dit arbejde lettere. Ud over at give en perfekt hæftning, så er vores hæftemaskiner også kendetegnet ved, at de er robuste og støjsvage. Det er to egenskaber ved hæfte- og klipsemaskiner, der er afgørende for, om dit arbejdsmiljø er godt og dit arbejde kan udføres effektivt. Du kan forvente, at de støjsvage hæftemaskiner er behagelige at arbejde med og så holder de i årevis – Også selvom du bruger maskinen meget. Derudover er hæftemaskinerne velegnede til at løse forskellige typer af hæfteopgaver. Vores elektriske hæftemaskiner har nemlig mange forskellige indstillingsmuligheder.

Øg effektiviteten med en god klipsemaskine

En god klipsemaskine er en investering i din pakkeproces, og pengene er ofte godt givet ud, hvis du hæfter mange ting i løbet af en dag. Vores klipsemaskiner er nemlig velegnede til erhvervsbrug og designet til en effektiv og tidsbesparende pakkeproces.
Det samme gælder også for vores andre emballagemaskiner.

Omsnøringsmaskiner til gode priser

Foruden et stort udvalg af klipsemaskiner, så har vi også et sortiment af omsnøringsmaskiner, der sørger for, at dine forsendelser har en holdbar indpakning.

Automatisk omsnøringsmaskine

En automatisk omsnøringsmaskine kan være fordelagtig, når du vil holde et lavere forbrug af strapbånd og effektivisere din arbejdsgang. Omsnøringsmaskinerne gør det nemmere at få emballagebånd omkring både kasser og paller, inden transport. Vores håndholdte maskiner kan også bruges som palle omsnøringsmaskine.

6 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant