44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Hæftepistoler

Hæftepistoler til effektiv lukning af emballage

Hos RAJA tilbyder vi et stort udvalg i hæftepistoler, der både er komfortable og ergonomiske samt lette at betjene og trådløse. Vores store udvalg af hæfteklammer sikrer desuden, at du altid kan finde den ideelle klamme til din emballage.

Trådløse pistoler i høj kvalitet

Vores udvalg af hæftepistoler tæller blandt andet produkter fra kendte mærker som Josef Kihlberg og Bostich. Fælles for alle hæftepistolerne er, at de er velegnede til både privat- og erhvervsbrug, men de er ideelle til dit lager eller logistikafdelingen. Derudover har de justerbar slagstyrke og hæftedybde, så du kan indstille hæftepistolen til netop den opgave, du skal have løst.

Hæftepistol med trykluft

Her på siden har du også mulighed for at vælge en trykluftsdrevet hæftepistol fra Josef Kihlberg. Hæftepistoler med trykluft er velegnede til fastgørelse af pap, plast og lignende emballager.

Spørg vores specialister til råds

Hæftepistolerne fås i både en mekanisk og en pneumatisk udgave med forskellige funktioner og naturligvis til forskellige priser. Derfor kan det være svært at afgøre præcis, hvilken hæftepistol man skal gå efter. Det kan vores specialister rådgive om. De har et godt kendskab til sortimentet og har flere års erfaring i branchen. Kontakt dem i dag på tlf: 44 58 77 00 og lad dem hjælpe dig med at finde den helt rigtige hæftepistol baseret på jeres behov og budget.

Når du bestiller en hæftepistol på RAJA, følger der altid et antal hæfteklammer med – Og når du løber tør, kan du altid bestille flere hæfteklammer.

Omsnøringsmaksiner

Har du brug for omsnøring af pakker og paller til transport kan en omsnøringsmaksine være en effektiv hjælp.

1 varenummer fundet
Sorter efter: Relevant