44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,4/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Strækfilm

Strækfilm gør det nemt at pakke pallerne til maksimal stabilitet og sikkerhed under transport

Strækfilm er en tynd plastikfilm, der er ideel til at pakke paller med og fås i flere størrelser, kvaliteter, prisklasser og farver. Den gennemsigtige, rivstærke, tynde pakkefolie er perfekt til at stabilisere dine varer på paller – både under opbevaring på lager og under transport. Beskytter du dine paller med strækfolie, bliver pallerne med produkterne desuden vandtætte og beskyttet imod smuds og støv.

Gør indpakningen nemmere med en dispenser

Wrap hurtigt og nemt din pakke eller palle ind med en dispenser til strækfilm. Vi fører både dispensere i plast, stål og på hjul i alle prisklasser. Ønsker du at vikle strækfilm hurtigt og nemt om en pakke, er den billige plastdispenser til miniwrap den ideelle løsning. Har du behov for at wrappe pakkefilm om en hel palle, skal du vælge vores hånddispensere, der sikrer, at din last fastholdes optimalt på pallen.

Skal du vælge farvet eller gennemsigtig strækfilm?

Den gennemsigtige strækfilm er smart, idet du let kan se dine varer gennem strækfilmen og scanne eventuelle stregkoder og følgebreve. Strækfilm kan også fås som bl.a. sort, blå eller rød folie, hvis du ønsker at skjule eller holde dine varer fortrolige og beskytte imod f.eks. tyveri. Hvis du har brug for større mængder gennemsigtig eller farvet strækfilm, er det muligt at få skræddersyet et tilbud. Du er altid velkommen til at ringe og høre mere om vores skræddersyede løsninger, eller ringe hvis du har yderligere spørgsmål til vores strækfilm og dispensere på 44 58 77 00.

18 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant