44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Pakketape

Pakketape fra RAJA – til nem og effektiv lukning af dine papkasser! Find billig tape i god kvalitet til dine pakker her.

Pakketape med høj klæbeevne er den bedste metode til hurtigt at lukke og stabilisere dine papkasser inden forsendelse eller opbevaring. Med den rette pakketape og tilhørende tapedispenser er papkassen lukket i et snuptag. Vælg eventuelt en tape med logo, så dine kunder kan genkende dine pakker med det samme.

Pakketape til alle formål

Skal den tape, du pakker med, kunne holde til lave temperaturer, UV-bestråling, lang opbevaring eller noget helt fjerde? Se f.eks den lydsvage pakketape 3M Low noise PP, der også er modstandsdygtigt over for ældning og UV-bestråling. Eller den prisbillige PP pakketape, der er perfekt til lettere papkasser og har en god klæbeevne.

Maskintape og et bredt udvalg af pakketape

Vi forhandler også maskintape til jer, der bruger tape i jeres lange og store produktionsserier. Herudover er vi leveringsdygtige i PVC tape, PP tape, Tesa tape, armeret tape, farvet og klar tape, markeringstape, afdækningstape, bred og smal tape, vandtæt tape og mange andre tapetyper. Hvis du er i tvivl om, hvilken maskintape eller pakketape du skal købe - så kontakt vores specialister på 44 58 77 00 og hør om, hvilken tape der passer til dine behov. Vi har gjort det nemt og samlet det hele ét sted. Køb online – og få dine bestillinger leveret inden for 24/48 timer.

55 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant