44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Labelprintere, labelmaskiner og etiketprintere

Print mærkater med en labelprinter

Etiketter til ethvert formål:

Etiketter er en vigtig del af enhver virksomhed, da de giver kunden et førstehåndsindtryk af produktet eller brandet. Derfor er det afgørende at have kvaliteten i orden, når det gælder etiketter. Raja tilbyder et bredt udvalg af etiketter, der passer til ethvert formål, og som er designet til at fremhæve dit brand og produkt, herunder produktmærkning, varedeklaration, identifikation, adresseetiketter, følgeseddellommer, etikettemaskiner, manillamærker samt mange andre formål. Uanset om du har brug for etiketter til at identificere dit produkt, eller du har brug for at deklarere indholdet, har Raja den rette løsning til dig.

Hvordan kan du selv printe etiketter?

Med en labelprinter og Rajas etiketter kan du nemt og hurtigt udskrive højkvalitetsetiketter med det design, du ønsker. Du kan vælge mellem etiketter i forskellige størrelser og materialer, der passer til dit formål. Du kan også vælge mellem overflader, der passer til dit brand. Uanset om du har brug for etiketter til en organisation, mærkning eller branding, kan du selv designe og printe etiketter med en labelprinter. Sørg for at vælge den rette etikettype til din labelprinter, og du er derefter godt på vej til at udskrive dine egne professionelle etiketter. 

Hvordan kan du selv designe etiketter?

Ved hjælp af et etiketdesign- eller et tekstbehandlingsprogram kan du designe dine egne etiketter. Du kan vælge dine egne farver,  specielle typografi, billeder, tekst og anden information for at oprette etiketter, der passer til dit brand. Du kan endda uploade dit eget logo og få det trykt på etiketten, så du kan oprette etiketter, der er unikke for dit brand. 

Læs mere her for design af etiketter.

Kan jeg få mit logo på etiketter?

Ja, du kan få dit logo på etiketterne. Raja tilbyder højopløselige tryk, så dit logo vil se skarpt og professionelt ud. Det er en god idé at sørge for, at dit logo er i den højeste kvalitet muligt for at sikre en skarp og klar trykresultat. Det er også vigtigt at sørge for, at størrelsen på dit logo passer til størrelsen på din etiket. Dette er en god måde at fremhæve dit brand og få det til at skille sig ud på hylden. 

Du går ind her og vælger etiketter med tryk:

  1. Vælg den type etiket, du ønsker at bruge
  2. Vælg størrelsen og formen på etiketten (rund, firkantet, etc.).
  3. Vælg trykfarven
  4. Vælg antallet af etiketter, du ønsker at bestille, og følg derefter instruktionerne for at gennemføre ordren..

Skal etiketten bruges indendørs eller udendørs?

Afhængigt af, hvor etiketten skal bruges, skal du vælge den rette materiale. Hvis etiketten skal bruges udendørs, skal du vælge etiketter lavet af et materiale, der er modstandsdygtigt over for vejr og vind. Hvis etiketten skal bruges indendørs, kan du vælge etiketter i papir eller andre materialer, der ikke er modstandsdygtige over for vejr og vind. RAJA tilbyder et bredt udvalg af materialer til etiketter, der passer til både indendørs og udendørs brug. Deres etiketter er lavet af kvalitetsmaterialer, der sikrer, at etiketten ikke falmer eller bliver beskadiget, selv når den udsættes for ekstreme vejrforhold. Dette giver kunderne den sikkerhed, de har brug for, når de vælger etiketter fra RAJA.

Beskyt dine dokumenter og mærk dine produkter med følgeseddellommer, etiketter, etikettemaskiner og manillamærker.

RAJA har et stort udvalg i følgeseddellommer, så du kan være sikker på at din forsendelse når frem med de nødvendige dokumenter og bliver behandlet på den korrekte måde. Det stærke klæbemiddel muliggør, at dine dokumenter kan hæftes på alle overflader og samtidigt kan indeholde dine dokumenter, såsom fakturaer, følgesedler, indkøbsordrer, tolddokumenter osv. Følgeseddellommerne beskytter ydermere dine dokumenter mod fugt, støv og snavs. Her finder du også et bredt udvalg af forskellige typer af etiketter, etiketteprintere og mærkater. Med disse produkter kan du foretage den nødvendige mærkning på emballage og lagervarer, så de bliver behandlet korrekt.

Kontakt os for mere information om etiketter

Vælger du etiketter fra RAJA får du kvalitet, brugervenlighed og muligheden for at designe dine egne unikke etiketter. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille etiketter, kan du besøge Rajas hjemmeside eller kontakte kundeservice på tlf. 44 58 77 00 eller info@rajapack.dk. Vores dedikerede team står altid klar til at hjælpe dig med at opfylde dine etikettebehov. Tag det første skridt mod professionelle og unikke etiketter ved at vælge RAJA.

  • Hvordan får man etiketter af glas?

    Der er forskellige fremgangsmåder, du kan bruge, til at fjerne etiketter af glas. Du kan for det første placere et glas i en kop med varmt vand, og lad det stå i et par minutter. Du kan for det andet smøre et tyndt lag olie på etiketten, og lad det stå i et par minutter. Du kan for det tredje hælde kogende vand over etiketten, og lad det stå i et par minutter. I alle tre fremgangsmåder skal du bruge en blød børste eller en kniv til at fjerne etiketten efterfølgende.
  • Hvordan får man etiketter af plastik?

    Fjernelse af etiketter fra plastik afhænger af etikettens sammensætning og samlingen på plastoverfladen. Du kan prøve at smøre et tyndt lag olie på etiketten, lad det stå i et par minutter. Prøv ellers at fugte et stykke klud med spiritus, og lad det stå på etiketten i et par minutter. Du kan for det tredje fugte et stykke klud med blegemiddel, og lad det stå på etiketten i et par minutter. Du kan også bruge en hårtørrer at varme etiketten op, indtil den bliver blød. Brug altid en blød børste eller en kniv til at fjerne etiketten.

1 varenummer fundet
Sorter efter: Relevant