44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,7/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Skumemballage

Skumemballage beskytter dine produkter mod ridser og andre overfladeskader!

Et alsidigt emballagemateriale, skumemballage på din arbejdsplads kan være den perfekte mulighed, når du skal beskytte sarte produkter. Beskyttende skumemballage er kendt for at forhindre materialer som glas og træ i at blive ridset eller mærket under opbevaring eller forsendelse. Derudover er er det glatte ydre er perfekt til at sikre, at produkterne bliver præsenteret professionelt, når de når deres destination. Brug af skumemballage i din virksomhed kan være den buffer, du har brug for, for effektivt at beskytte værdifulde produkter.

Når noget så lille som en ridse kan devaluere dine produkter, skal du være ekstra forsigtig. Så med et lag superblødt skum kan du nemt sikre produkter mod eksterne faktorer, der potentielt kan skade produkter og genstande. Alle vores beskyttende skumemballager er lette, rivfaste og både fnug- og støvfrie. Derudover er de velegnede til elektronisk udstyr og dele, fordi det er mindre tilbøjeligt til at opbygge statisk elektricitet som f.eks. bobleplast.

Hvilke skumemballage skal jeg bruge?

Med en række skumemballageløsninger, fra skumfolie og skumposer til skumblokke, skumplader og skumprofiler, kan du finde noget til næsten enhver type genstand. Når du køber emballageskum, skal du overveje, hvad de forskellige typer er, og hvordan de bedst kan bruges til at beskytte dine varer mod skader.

Skumfolie i ruller og ark samt skumposer - Hvis du sender uortodokse og akavede produkter, eller hvis du sender større genstande, er skumfolie på ruller eller perforeret skumfolie i ark det ideelle valg for din virksomhed. Når du bruger skumruller, har du friheden til at skære arket ned til den ønskede størrelse. Dermed kan du minimere spild og samtidig maksimere effektiviteten. Hvis du lagerfører produkter der har samme størrelse, sparer den skumfolie i ark dig tid, da de er forudskåret til bestemte mål. Alt du skal gøre er at tage et ark, svøbe produktet i kassen, og herefter lukke forsendelsen som normalt. .

Skumblokke - Enkel og effektiv, en blok skum kan sikre og afstive dine produkter mere grundigt end ark og ruller. Fås i forskellige størrelser og former, og er perfekt til stabilisering af større genstande som borde og stole. Og hvis du skal reducere størrelsen, kan de let skæres ned, så de passer til dine behov. For ekstra sikkerhed og præcision kan vores selvklæbende skumblokke sidde fast på indersiden af dine kartoner og kasser, hvilket giver ekstra holdbarhed under transport. .

Skumprofiler - Når du transporterer genstande med sårbare kanter, kan vores skumprofiler og hjørnebeskyttere påsættes nemt og hurtigt direkte på produktet og tilbyde effektiv beskyttelse. Hos RAJA kan du vælge mellem U -hjørne- eller L -profilkantbeskyttere for at beskytte kanter fra skader.

8 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant