44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Poselukkere og forseglere

Alt til bundtning, sikring og lukning af dine varer

Hos RAJA har vi et stort udvalg af poselukkere. Sortimentet tæller produkter som elastikker, kabelbindere, reb, metaltråd, sikkerhedsplombering, stålsnøre og meget mere.

Husk, at vi leverer inden for 72 timer, når du bestiller poselukkere hos RAJA – det gælder uanset om du vælger garn, kabelstrips eller genanvendelige kabelbindere i plastik. God fornøjelse!

Strips og kabelbindere til alle formål

De mest populære af vores poselukkere er strips eller kabelbindere – de fås i mange forskellige farver og mål – men vigtigst af alt, så sørger strips eller kabelbindere for, at dine poser bliver lukket optimalt og forbliver lukket. Vores kabelbindere fås i mange forskellige farver, men vi anbefaler sort til udendørsbrug, fordi de er modstanddsygtige overfor UV-stråling. Fælles for alle kabelbinere er, at de er temperaturbestandige fra -40º C til +85º C. Vores strips og kabelbindere kan altså holde til lidt af hvert

20 % mængderabat på poselukkere

Uanset hvilken type poselukkere, du foretrækker, så kan du være sikker på at få dem til en god pris på RAJA – og jo mere du bestiller, desto billigere er det. Vi giver nemlig mængderabat, når du bestiller strips, kabelbindere, elastikker eller høgarn hos os. Det er endnu en god grund til at fylde lageret op med effektive poselukkere fra RAJA.

Bløde plastiskstrips med permanent lukning

Vores mest populære poselukkere er de bløde plastikstrips som fås i hvid og sort – og i to forskellige længder. Når du vælger vores plastikstrips blød polyester er du sikret et produkt, som fungerer godt til lukning af poser med skrøbeligt indhold. Stripsene har en permanent lukning, som gør dem ekstra holdbare.

Produkter til plombering

11 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant