44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,4/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Foliemaskiner

Hos RAJA har vi et stort udvalg af foliemaskiner, posesvejsere og meget mere. De kan spare dig tid, penge, minimere forbruget af folie, film og anden emballage og samtidig kan de være med til at øge præcisionen af din emballering. Pakker du mange ordrer til forsendelse, så er en foliemaskine eller lignende klart værd at investere i.

Du finder hele RAJAs udvalg af foliemaskiner, posesvejsere og reservedele her på siden – når du bestiller online leverer vi inden for 24/48 timer.

Gør arbejdet lidt lettere

Skal du pakke mange produkter i poser, film eller folie? Så kan det godt betale sig at investere i en foliemaskine eller lignende maskiner til emballering. De er velegnede til moderne virksomheder, hvor emballeringen af produkter skal være hurtig, præcis og hvor det færdige resultat skal yde optimal beskyttelse mod slag, stød, snavs, støv, vand, fugt og meget mere – kort sagt, en emballering, der sørger for, at produktet er intakt, når det når frem til modtageren.
Under hvert produkt kan du læse mere om maskinernes egenskaber.

Få svar på dine spørgsmål om foliemaskiner


Har du spørgsmål om foliemaskiner, posesvejsere eller andre produkter? Så kender vores produktspecialister sandsynligvis svaret. De har mange års erfaring med emballering og så kender de vores produktsortiment bedre end alle andre – de sidder klar til at hjælpe dig på tlf: 44 58 77 00 eller info@rajapack.dk.

7 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant