44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Forsendelsesposer

Hos RAJA har vi altid et stort udvalg af forsendelsesposer på lager. Her kan du købe billige poser til forsendelse i uendeligt mange størrelser og farver eller få lavet dine egne forsendelsesposer med logo, så du udnytter dine muligheder for markedsføring optimalt i forbindelse med forsendelse.


Stærke forsendelsesposer til tøj

Forsendelsesposer skal være pæne og præsentable, men først og fremmest skal de være solide. Posens fornemmeste opgave er nemlig at passe godt på produktet under fragten, uanset om det drejer sig om tøj, sko, kosmetik eller noget helt andet. Derfor betyder det ikke kun noget for os, at du kan købe billige forsendelsesposer hos RAJA. Vi går også op i kvalitet og sørger altid for, at vores forsendelsesposer er slid- og rivstærke, så dine forsendelser kan komme sikkert frem. De kraftige forsendelsesposer kan bruges mange gange til at sende tøj frem og tilbage.
Se alle vores forsendelsesposer her.


Forsendelsesposer med logo og tryk

Hos RAJA kan du fx få speciallavede forsendelsesposer med logo eller tryk, så dine kunder let kan genkende pakken, når den ankommer.
Alt du skal gøre er at indsende dit logo eller beskrive det tryk, du ønsker på dine tøjposer – så fremsender vi et tilbud og layout til godkendelse. Når du har godkendt det, sender vi dem inden for 4 uger, så dine kunder snart kan få fremsendt deres ordrer i flotte tøjposer.


Billige forsendelsesposer

Find billige forsendelsesposer hos RAJA. Når du køber store mængder, har forsendelsesposerne en lav stykpris og du får derfor en god pris. Vi har både forsendelsesposer i plast, i papir, gennemsigtige forsendelsesposer og miljøvenlige forsendelsesposer. Hos RAJA finder du altid gode priser på poser til forsendelse og emballage poser.


Få hjælp af vores specialister

Har du brug for hjælp til at designe dine egne tøjposer eller forsendelsesposer til andre produkter? Så er du altid velkomment til at kontakte os på 44 57 77 00.

14 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant