44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,7/5
Trustpilot
7
Genoptag indkøb hvor du slap

Papkasser efter type

Papkasser til produkter med specielle mål og former

Skal du finde papkaser på mål og i specialmål? Det kan være en rigtig god idé, hvis du har brug for papkasser, der skal kunne opbevare særlig varer, produkter eller breve. Hos RAJA har vi et stort udvalg af papkasser til pakning af produkter og varer med særlige mål og former. Vi fører et stort udvalg af lange, smalle, flade og firkantede papkasser, som du med garanti finder den rigtige papkasse hos os.


Vi fører bl.a. et bredt udvalg af kasser med særlige størrelser i enkelt- eller dobbelt bølgepap, og justérbare papkasser. De fleste papkasser har standardmål, men der findes også papkasser med specialmål. Papkasserne med specialmål er ofte dyrere, men de har også en række fordele.

Forskellen på papkasser med standardmål og specialmål

For det første kan papkasserne med specialmål tilpasses til mange forskellige former. De fleste standardpapkasser er kun beregnet til at have én bestemt form. Papkasserne med specialmål er ofte mere fleksible. De kan ofte justeres i størrelse, så de passer til og rummer mange forskellige former - både flade, runde og høje.


For det andet er papkasserne med specialmål ofte mere robuste og holdbare med ekstra tyk bund. De fleste standardpapkasser er også holdbare, men papkasserne med specialmål er ofte lavet af stærkere materialer, der kan holde til mere slid, fordi de skal opbevare specielle varer og produkter.


For det tredje kan papkasserne med specialmål hurtigt tilpasses og pakkes til varen. De fleste papkasser med standardmål har ikke specielle lukninger, der kan sikre produkterne.


Herunder ser du de forskellige typer af papkasser med specialmål.

Typer af papkasser med specialmål

  • Aflange papkasser til forsendelse
  • Firkantede papkasser
  • Flade papkasser
  • Justerbare papkasser
  • Papkasser med automatbund
  • Papkasser tilpasset paller
  • Teleskop papkasser

Aflange papkasser til forsendelse

Aflange papkasser til forsendelse findes i mange størrelser og former. Du kan få dem i enkelt- eller dobbelt lags bølgepap. Papkasserne kan bruges både til at sende aflange ting (plakater, breve, etc.), men også til opbevaring. Nogle af dem har også en åbning i den ende ende.

Firkantede papkasser

Firkantede papkasser er en af de mest almindelige papkasser. Du kan få dem i mange størrelser og former. De er ofte lavet af enkelt- eller dobbelt bølgepap.

Flade papkasser

Flade papkasser er gode, hvis du skal sende noget, der har en særlig flad form. Det kan både være magsiner eller rammer, eller varer som er flade. De findes både til de større, men også de mindre ting.

Justerbare papkasser

Disse papkasser kan du justere i højden alt efter hvilket produkt eller mængden af produktet, som du skal transportere eller opbevare. Justerbare papkasser findes således i mange forskellige størrelser og former.

Papkasser med automatbund

Kasserne med den selvlåsende bund samles på blot et øjeblik ved et let tryk på siderne, og du undgår unødig brug af pakketape. Disse kasser har yderligere en fordel, idet bunden er forstærket med og fremstillet i 2-lags bølgepap.

Papkasser tilpasset paller

Palletilpassede papkasser er skræddersyet til at blive stablet på paller. Papkasserne har særlige mål, der er tilpasset pallernes dimensioner. Dermed kan du være sikker på, at kasserne let kan stables på en palle.

Teleskop papkasser

Teleskop papkasser består af en kassse, hvor låg og bund er adskilte. Dermed kan kassen tilpasses indholdet i højden. Dine produkter er på denne måde altid sikkert og godt beskyttet i en emballage, som altid er i den rette højde.

Find flere papkasser hos os

Skulle du være i tvivl om hvilken type papkasse, der passer bedst til dine produkter, så finder du en oversigt her over alle vores papkasser. Ellers kan du altid kontakte vores rådgivere på tlf: 44 58 77 00. Husk også, at hvis du køber flere papkasser på mål, kan du ofte få en rabat. Se mere på vores priser. Med lidt research kan du finde de bedste papkasser til enhver opgave - og spare mange penge i processen.

37 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant