44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Kuverter og paprør

Alt i kuverter, paprør og forsendelsesposer til dine forsendelser

Til almindelig korrepondance og forsendelse af mindre produkter eller store dokumenter er du sikker på at finde det du behøver blandt RAJAs store udvalg i både almindelige og beskyttende kuverter. De klassiske kuverter til forsendelse af dokumenter findes i et bredt udvalg og fås både med og uden rude. De stærke papkuverter er ideelle til tungere og/eller vigtigere dokumenter, fotos mm. da papkuverterne forhindrer bøjning og beskadigelse af dokumenterne under både forsendelse og opbevaring. Sender du produkter med en følsom overflade kan du med fordel bruge skumkuverter der har en inderside af beskyttende skum der forhindrer ridser mv. RAJA forhandler også et bredt sortiment af forsendelsesposer til tøj og en lang række andre produkter. Forsendelsesposerne er perfekte til webshops og butikker, da poserne både har en lav vægt samtidig med at de er rivstærke så der ikke går hul på forsendelsen undervejs. Til plakater, dokumenter, tegninger m.m. har vi et udvalg af paprør til forsendelse. Nedenfor finder du en lang række nyttige oplysninger omkring hvilke muligheder du har når det kommer til valg af kuverter, postrør, forsendelsesposer og meget mere.

Boblekuverter, skumkuverter og forsendelsesposer til enhver forsendelse


Forsendelser af smukke og iøjefaldende brochurer eller kataloger sendes bedst i transparente plastkuverter. Således er forsendelsen altid synlig både hos modtager og undervejs med posten.
Beskyttende kuverter er perfekte til webshops og e-handel, heriblandt boblekuverter og skumkuverter der er foret med et beskyttende lag boblefolie eller skumfolie på indersiden. Dermed beskyttes produktet mod slag og stød undervejs.
Forsendelsesposer er især meget benyttet til forsendelse af tøj, sko og lign.

51 Produkter