44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Prøvekuverter og kuverter med fals

Kuverter med fals give dig mulighed for at sende dokumenter og emner af meget varierende størrelse

Hos RAJA kan du købe prøvekuverter I 5 forskellige størrelser. Uanset hvilken størrelse du vælger, kan du regne med, at de er produceret i holdbart kraftpapir af kvaliteten 120 g/m2 og er udstyret med forstærket bund og sidefals. Som navnet antyder, så er prøvekuverter velegnede til at sende vareprøver og andre småting til dine kunder – og med pakke á 250, så løber du ikke tør for prøvekuverter lige foreløbigt.

Send dokumenter og emner af meget varierende størrelse

Udover prøvekuverter, sælger vi også kuverter med fals i forskellige størrelser. De er kendetegnet ved, at de har en større volumen end almindelige kuverter, hvilket vil sige, at der er bedre plads til produktet. Kuverterne fås i et stort udvalg af størrelser og kvaliteter. Det sikrer, at du får den rette emballering og beskyttelse til dit produkt.

Kontakt vores rådgivere

Er du i tvivl om hvilken kuvert der er den optimale for dig? Så kontakt vores rådgivere på tlf: 44 58 77 00. De sidder klar til at hjælpe dig med yderligere produktinformation og svare på dine spørgsmål om bestilling og levering af prøvekuverter og andre produkter.

Se også vores udvalg af almindelige A4- og A5-kuverter samt A3-kuverter.

1 varenummer fundet
Sorter efter: Relevant