Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
1
Genoptag indkøb hvor du slap

Pakkefyld, bobleplast og beskyttelse

Bredt sortiment inden for bl.a. boblefolie, skumfolie, skumplader, pakkefyld, bølgepap, luftpuder og profiler.

Selvom den ydre emballage, som papkasser eller postrør, er af god kvalitet, kan det være nødvendigt at sikre dine produkter mod slag og stød, der kan opstå inde i forsendelsesemballagen. Hos RAJA har vi samlet alt fyld til pakker og emballage ét sted - så du nemt kan finde, hvad du skal bruge i bobleplast, pakkefyld i skum, Flo-Pak, bølgepap til indpakning, kantprofiler og meget mere.

Beskyt dine produkter mod slag og stød

Vores brede udvalg af pakkefyld sikrer, at du kan finde det fyld, der beskytter netop dine varer bedst muligt. Brug f.eks. skumfolie til beskyttelse af sarte og følsomme overflader som træ, læder, porcelæn mm. mod ridser og skader. skumfolien former sig nænsomt efter produkterne og er vandtæt og rådfrit. Eller har du brug for pakkefyld mod slag og stød? Så er skumplader og skumpuder et godt valg. Skum har en stor beskyttelsesevne, og pakkeskum kan også bruges til at stabilisere produkterne inde i emballagen.

Bobleplast - god beskyttelse

For mange er boblefolie det oplagte valg, når de skal beskytte deres produkter inde i en emballage. Det skyldes, at boblefolie både er stødabsorberende og stabiliserer produkterne i emballagen. Med boblefolie, som forsendelsesemballage, er du sikret nem og sikker forsendelse af dine produkter. Folien findes i flere forskellige størrelser og kommer i ruller så det er nemt at anvende. Find alle vores produkter inden for bobleplast her. Mange af vores kunder bruger også forskellig beskyttelse til forsendelse af vinflasker, her anbefaler vi altid at bruge emballage der specifikt er designet til forsendelse af vin, se vores samlede oversigt over emballage til vinflasker..

Antistatisk bobleplast og pakkemateriale

Leder du efter pakkefyld/chips som er antistatisk til eksempelvis forsendelse eller opbevaring af elektronisk udstyr så har vi både antistatisk flo-pak kassefyld samt antistatisk bobleplast. Den antistatiske bobleplast er let lyserød og dermed nem at adskille fra den klassiske klare bobleplast.

Skumemballage til beskyttelse af dine produkter mod ridser og andre overfladeskader!

Al vores beskyttende skumemballage er lette, rivfaste og både fnug- og støvfrie og kan være den perfekte løsning, når du skal beskytte sarte produkter.

Pakkefyld til forsendelse

Hos RAJA finder du alt fyld til pakker og emballage ét sted - så du nemt kan finde det du skal bruge til at sende dine produkter sikkert af sted.

119 Produkter

TAPES