44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Luftpuder og luftpudemaskiner

Luftpuder fungerer som effektiv beskyttelse af produkter under forsendelse og opbevaring - Med luftpudemaskiner kan du lave dit eget pakkefyld!

Her finder du en række forskellige maskiner til luftpuder og luftpuder til transport. Beskyttelsesemballage er pladskrævende og hvis du bruger meget af denne type emballage kan det være svært at få plads til det hele. Maskinerne gør det muligt for dig at få den nødvendige beskyttelse når det passer dig, emballagen optager kun en brøkdel i forhold til det færdige produkt og som en bonus er det også penge at spare.
De beskyttende luftposer til hulrumsudfyldning er ideel til at undgå at produkter får stød og skrammer under transport, eller mens de sidder i opbevaring. Luftpudemaskinerne skaber hurtigt luftpuder, som kan fylde de tomme rum i dine kartoner og kasser. Som et resultat vil dine produkter være mere stabile, hvilket hjælper med at forhindre, at de beskadiges. Derudover vil brugen af en luftpudemaskine hjælpe dig med at reducere pakketiden, hvilket igen hjælper dig med at holde trit med kundernes efterspørgsel i spidsbelastningsperioder.
Hvis du er en mindre virksomhed, der kun sender en lille mængde produkter om dagen, er en mere grundlæggende maskine til udfyldning af hulrum, der passer ind i et mindre rum, mere effektiv for din virksomhed.

Luftpudemaskiner giver dig luftpuder til transport af emballage

Luftpudemaskiner giver dig mulighed for at producere luftpuder der kan beskytte et stort antal produkter og fiksere genstande, der bevæger sig rundt i pakken. RAJA har et udvalg af luftpudemaskiner, der passer til enhver virksomhed, lige fra små flytbare maskiner til større maskiner der kan inkoporeres i din pakkelinje.


Bliv miljøansvarlig

Brug af luftpudefremstillere i din virksomhed maksimerer dine emballagematerialer, så du ikke bruger mere end nødvendigt. Det gør luftpuder til en økonomisk beskyttende emballagemulighed, der også hjælper din virksomhed med at minimere spild.

Mærket forpligtet til dig

Hos RAJA er vi dedikerede til at sikre, at din virksomhed bliver en succes. Du kan derfor nemt bestille online eller ved at ringe til vores team af emballageeksperter ved at ringe på 44587700 for specialistrådgivning og vejledning.

13 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant