44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Øl og vinemballage

Man går aldrig galt i byen med en vingave og hvis du planlægger at forære øl- eller vingaver til dine medarbejdere, sponsorer eller samarbejdspartnere, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos RAJA er vi nemlig specialister i vinemballage, og du finder hele vores udvalg af vinæsker, vinposer og andre typer af emballage til vin her på siden.

60 års erfaring med emballage til vin

I vores webshop finder du et stort sortiment af vinæsker og vinposer i forskellige størrelser, farver og materialer – og det er der en god grund til. Vi ved nemlig, at vinemballageikke bare er til for at beskytte flaskerne. Det er også en indpakning, der bliver bemærket og gør indtryk på modtageren. Derfor kan det godt betale sig at bruge tid på at vælge den helt rigtige vinæske eller vinpose eller gøre noget særligt ud af indpakningen.

Vinkasser med logo

Skal virksomheden stå som afsender på jeres øl- eller vingaver? Så gør noget særligt ud af vinæskerne og få lavet vinkasser med logo hos RAJA. Kontakt os på tlf: 44 58 77 00 og hør nærmere om, hvordan du får logoet trykt på vores gaveæsker til vin.

Er du mere til ølgaver

Hos RAJA forhandler vi ikke kun gaveæsker til vin og anden vinemballage. Vi har også et sortiment af emballage til ølgaver. Uanset om du er mest til vin eller øl, så kan du altså finde fin flaskeemballage her, som kan bruges til gaveindpakning.

4 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant