Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,4/5
Trustpilot
0
Første bestilling?15% rabat og FRI fragt ved køb over 1500,- med koden NC22
spinner
Din kurv er tom

Vinkasser til gaver

Stort udvalg af vinkasser

RAJAs store sortiment af vinkasser og gaveæsker giver dig mulighed at vælge vinkasser i præcis den form, farve og materiale, som bedst afspejler din virksomhed og dens værdier. Vi giver dig et utal af muligheder for at præsentere din gave nøjagtig som du har lyst til – og husk, at vi altid leverer din bestilling inden for 24/48 timer!

Vinkasser med logo til firmagaverne

Uanset om du driver en vinhandel, har en forretning der leverer firmagaver eller er en del af en virksomhed, der selv står får indpakningen af gaver til kunder, ansatte og samarbejdspartnere, så er der en ting, der er sikkert: Vin er en populær gave! Og de rette vinkasser kan være med til at give modtageren af helt rigtige indtryk af din forretning.

Vinkasser med logo

Vinkasser med logo er en god måde at brande virksomheden og dens produkter og services på. Ønsker du dig vinkasser med logo, som giver modtageren bedre muligheder for at identificere sig med din forretning? Så tjek vores muligheder her. Udover vinkasser med logo har vi også vinkasser, med mønstre, rude samt kasser med forskellige farver, heriblandt rød, sort, brun og hvid.

Mængderabat på vinkasser fra RAJA

På de fleste af vores produkter, kan du få mængderabat – det gælder også vores vinkasser. Køber du nok, kan indpakningen til dine firmagaver eller produkter altså blive endnu billigere – det er bare én af grundene til, at vi er ar den foretrukne leverandør hos mange vinhandler samt virksomheder, der har store netværk af samarbejdspartnere.

Kontakt vores rådgivere

Har du spørgsmål til vores sortiment af vinkasser eller er du velkommen til at kontakte vores specialister på 44 58 77 00.

4 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant
Op til- 20 % Ikke tilgængeligt
Forsendelseskasse med manuel rumdeler til flasker CARGO
Best Price produkt
Forsendelseskasse med manuel rumdeler til flasker CARGO
6 produkter
Fra  10,90 DKKekskl. moms
Op til- 10 % Ikke tilgængeligt
Gaveæske til champagne - Lazard
Gaveæske til champagne - Lazard
2 produkter
Fra  7,00 DKKekskl. moms
Op til- 10 % Ikke tilgængeligt
Farvede gaveæsker til vin
Farvede gaveæsker til vin
6 produkter
Fra  12,90 DKKekskl. moms
Op til- 10 % Ikke tilgængeligt
Brune gaveæsker til vin
Brune gaveæsker til vin
3 produkter
Fra  10,00 DKKekskl. moms