Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,4/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Vinemballage

Stort udvalg af emballage til vin

RAJA har et stort udvalg af vinemballage, som beskytter flaskerne under forsendelse af vin og samtidigt præsenterer flaskerne flot for modtageren. Vores vinemballage har rumdelere, som adskiller flaskerne, så de ikke går i stykker under transport. De fleste forhandlere af vin vil altid være på jagt efter en billig vinemballage men vær opmærksom på, at en lille besparelse på vinemballage i for ringe kvalitet, kan medføre knuste flasker og reklamationer fra dine kunder. Hos RAJA er du sikker på at finde emballage til forsendelse af vin som forhindrer de mest almindelige skader på vinflaskerne.

Vinemballage med ruminddeling

Vores udvalg af flaskeemballage tæller vinkasser med forskellige antal rum. Det giver dig mulighed for at købe vinemballage med plads til alt fra 2 til 12 flasker vin. Hos RAJA kan du også købe vinemballage til magnumflasker. Uanset hvilke slags emballage til vin du vælger hos os, garanterer vi for, at hver flaske er optimalt beskyttet under forsendelsen eller transporten fra vinhandleren og hjem. Blandt vores store udvalg er vores mest populære vinemballage de kraftige forsendelseskasser til vin med manuel rumdeler.

Vinemballage med plads til pakkefyld

Æskerne i vores sortiment tæller også vinkasser uden rumdelere. De er velegnede til gaveæsker, der skal sendes eller fragtes – her har du nemlig mulighed for at lægge flot pakkefyld i. Er du på udkig efter vinkasser til gaveindpakning, kan du se alle vores farverige gaveæsker til vin, champagne mv. her.

Mål på vinkasser

Vores vinkasser med rumdelere passer til almindelige vinflasker som typisk er flasker indeholdende 75 cl med ca. mål Højde: 315 mm og Bund: 70 mm. Er du i tvivl om, hvilken type vinemballage du skal vælge? Nedenfor har vi samlet nogle af de mest stillede spørgsmål om vinemballage:
br>Er vinkasserne godkendte til forsendelse med Postnord og GLS?
Postnord og GLS kræver ikke specifikke godkendelser på emballage til forsendelse af vin. Derfor bør du stadig benytte kraftig vinemballage som sikrer at kasserne ikke bliver beskadiget undervejs.

Kan jeres kasse holde til forsendelse af vin til udlandet?Ved forsendelse af vin til udlandet afhænger det af om du sender hele paller afsted eller enkelte flasker. Ved forsendelse af enkelte flasker anbefaler vi at benytteekstra kraftige vinkasser som kan klare den lange tur med flere omlastninger undervejs.

Stadig i tvivl? Så tøv ikke med at kontakte vores produktspecialister på tlf. 44 58 77 00. De kan med garanti svare på dine spørgsmål om vinemballage og kan også hjælpe dig med mere tekniske spørgsmål om bestilling og levering af din ordre.

12 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant
Op til- 20 % Ikke tilgængeligt
Høfyld
Høfyld

1 produkt

1 produkt
Fra  237,00 DKKekskl. moms
Op til- 10 % Ikke tilgængeligt
Gavekurve - Hevea
Gavekurve - Hevea

4 produkter

4 produkter
Fra  23,20 DKKekskl. moms
Op til- 20 % Ikke tilgængeligt
Rigibox æske
Rigibox æske

1 produkt

1 produkt
Fra  6,35 DKKekskl. moms