44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
2
Genoptag indkøb hvor du slap

Emballage til øl

Øl emballage og indpakning i høj kvalitet - Hos RAJA finder du emballage til sikker forsendelse af øl. Forsendelseskasserne inkluderer det pap, som er mellem flaskerne og som er med til at sikre, at dine øl når sikkert frem under transporten. Vores forsendelseskasser til øl overholder de krav der er til sikker forsendelse.

Hos RAJA finder du emballage til sikker forsendelse af øl. Forsendelseskasserne inkluderer det pap, som er mellem flaskerne og som er med til at sikre, at dine øl når sikkert frem under transporten. Vores forsendelseskasser til øl overholder de krav der er til sikker forsendelse.

Vores øl emballage er høj kvalitet, som garanterer optimal beskyttelse under transport. Ølkasserne er en god måde at sikre at flaskerne ikke går i stykker under transport. For at sikre dem yderligere kan man tilføje lidt Flo-pak så du undgår, at dine produkter ligger og rutsjer rundt i papkassen og bliver beskadiget. Det er vigtigt at vælge god emballage til øl og her passer vores forsendelseskasser til øl fra 25 cl. til 50 cl.

Med vores flaskekasser til øl af dobbelt bølgepap kan du med ro i maven sende øl vin eller spiritus sikkert af sted. Flaskekasserne til øl emballage leveres med rumdelere som gør, at hver flaske er beskyttet af 4-lags bølgepap til ekstra beskyttelse under transporten.

Flaskekasser med rumdelere til ekstra sikker emballage til øl.Dobbelt bølgepap – ekstra beskyttelse.Neutrale papkasser til indpakning og forsendelse af øl.

Står du og mangler en anden type flaskeemballage kan du se vores udvalg af vinkasser her.

1 varenummer fundet
Sorter efter: Relevant