44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,7/5
Trustpilot
7
Genoptag indkøb hvor du slap

Arkiv- og flyttekasser

Robuste flyttekasser til alle formål

Hos RAJA har vi et stort udvalg af flyttekasser. De findes i mange mål og former og med forskellige håndtag og lukninger - det giver dig mulighed for at bestille de bedste flyttekasser, der passer til netop dine behov.

Fælles for alle vores flyttekasser er dog, at de er i høj kvalitet og sikrer, at dine kunders ejendele bliver godt beskyttet - både under transport og ved brug af flyttekasser til opbevaring. RAJA har et bredt udvalg af billige flyttekasser

Gode priser og tilbud på flyttekasser

Hos RAJA har vi altid faste lave priser og gode tilbud på flyttekasser. Du kan fx få tilbud på flyttekasser, hvis du bestiller mange! Vi giver nemlig mængderabat, når du bestiller over 60, 120 eller 200 kasser på en gang. Er du selvstændig flyttemand eller driver et flyttefirma, kan det altså godt betale sig at bestille på RAJA, når der skal fyldes op på lageret.

Forskellige mål og størrelser

Vores udvalg tæller langt mere end bare flyttekasser i standardmål. Her kan du også vælge særlige rumdelere, garderobekasser, kasser i specielle mål og meget mere. Det er et godt udgangspunkt for at tilbyde godt organiserede flytninger i særklasse.

Se også vores sortiment af flyttekasser med håndtag, der gør flytningen lidt lettere.

Nedenfor finde du nogle af de mest almindelige spørgsmål om flyttekasser:

Hvor meget kan jeg putte i en flyttekasse?
Det er vigtigt du ikke overfylder dine flyttekasser, både fordi du ikke skal overbelaste flyttekassen unødigt men også for at kassen ikke bliver for tung at løfte.

Hvordan pakker jeg bedst en flyttekasse?
Husk altid at placere de tungeste ting nederst i kassen. Dette gælder både i selve kassen og hvis du skal stable flere flyttekasser.

Hvor længe kan flyttekasser opbevares?
Det er ikke nogen maksimal holdbarhed på selve kassen men du bør vælge flyttekasser i en god kvalitet, så kassen ikke synker sammen under længere opbevaring.

Er du i tvivl om, hvilke type flyttekasse, du skal bestille? Så kontakt en af vores specialister på tlf: 44 58 77 00 - de er erfarne og sidder klar til at hjælpe dig med at vælge nogle flyttekasser, der både matcher dine behov og dit budget.

2 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant